Friday, February 11, 2022

Minecraft beta na stiahnutie

Minecraft beta na stiahnutie
Používateľ, ktorý odovzdal:Shiwenbin
Dátum pridania:19.12.2017
Veľkosť súboru:49.19 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:48518
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Stiahnite si Minecraft Beta pre Windows - blogger.com


Naučte sa, ako si stiahnuť a nainštalovať Minecraft s RTX beta a 6 kurátorských svetov tvorcov, ktoré demonštrujú možnosti stopovaného Minecraftu. Získajte tiež náš najnovší ovládač Game Ready Driver, pozrite si najnovší ray-traced trailer a porovnania RTX ON-OFF a zistite, ako môžete vyhrať ceny za jednoduché snímanie snímok obrazovky a videí v hre v beta verzii 17. januára  · Stiahnite si najnovšiu verziu Minecraft Beta pre Windows. Bezpečné a bez vírusov 9. októbra  · Minecraft Beta, bezplatné a bezpečné stiahnutie. Najnovšia verzia Minecraft Beta: Videohra na budovanie obrovského sveta. Minecraft Beta je verzia prvého sandba




na stiahnutie beta verzie minecraftu


Obrovská videohra na budovanie sveta


Minecraft s RTX na Windows 10 je teraz k dispozícii na stiahnutie a prehrávanie! Minecraft s RTX prináša plne stopované vykresľovanie fyzicky založené materiály a NVIDIA DLSS 2. Výsledky Minecraftu s ray tracingom sú ohromujúce – všade sú vidieť realistické tvrdé a mäkké tiene; globálne osvetlenie realisticky osvetľuje svet, pričom toto svetlo vypĺňa interiéry cez okná a medzery v teréne; osvetlené bloky a iné svetelné zdroje vytvárajú pixelovo dokonalé osvetlenie; odrazy sú viditeľné na všetkých reflexných povrchoch a blokoch, pričom úroveň vernosti ďaleko prevyšuje odrazy priestoru na obrazovke; svetlo sa odráža, láme a rozptyľuje cez vodu, ľad, na stiahnutie beta verzie minecraftu, farebné sklo a iné priehľadné fólie; a atmosférické efekty sa vyskytujú prirodzene, výsledkom čoho je vysokokvalitná objemová hmla a božské lúče dokonalé pre pixely. Microsoft a Mojang prevádzkujú Minecraft s RTX beta prostredníctvom programu Xbox Insider, rovnako ako všetky ostatné verzie Minecraft beta, čo im umožňuje zbierať a porovnávať spätnú väzbu a automaticky zdieľať aktualizácie.


Potom si stiahnite a nainštalujte najnovšiu verziu Minecraft beta na stiahnutie 10 aktualizácií, po ktorých nasleduje náš Minecraft s ovládačom RTX Game Ready Driver, ktorý prináša optimalizácie dňa 0 a vylepšenia výkonu pre beta verziu a je potrebný na používanie NVIDIA DLSS 2. Tiež sa uistite, že vlastníte kópiu Minecraftu pre Windows 10as, ktorá je potrebná na účasť v beta programe. Pred registráciou do novej beta verzie alebo odinštalovaním starých verzií hry si zálohujte všetky svety, ktoré si chcete ponechať. Keď vaše svety migrujú na Minecraft s RTX beta, nebudete sa môcť vrátiť k predchádzajúcej verzii vašich svetov, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Každý priečinok v adresári minecraftWorlds je herný svet. Uložte si ho niekde v počítači, ktorý nie je v adresári Minecraft. Ak máte povolené automatické aktualizácie Windows Store, Minecraft sa automaticky aktualizuje na najnovšiu dostupnú verziu Minecraft s RTX Beta zostavou.


Upozorňujeme, že ide o beta verziu a môžu sa vyskytnúť chyby. Ak na nejaké narazíte, pošlite tu podrobnú spätnú väzbu spoločnostiam Microsoft a Mojang. Gratulujeme, teraz máte na svojom počítači alebo notebooku GeForce RTX nainštalovaný Minecraft s RTX Beta! Upozorňujeme, že toto je prebiehajúca beta verzia so zoznamom známych problémov – ak objavíte nové, pošlite prosím spoločnosti Microsoft a Mojang podrobnú spätnú väzbu sem. Tieto svety tvorcov sú navrhnuté tak, aby predviedli potenciál Minecraftu s RTX, na stiahnutie beta verzie minecraftu, a demonštrovať nové možnosti a techniky, ktoré môžete použiť na stiahnutie beta verzie minecraftu vlastné výtvory, na stiahnutie beta verzie minecraftu.


Pre optimálny výkon odporúčame hrať v režime celej obrazovky pri x s ray tracing chunk vzdialenosťou nastavenou na 8, aj keď na výkonnejších počítačoch a menej na výkon náročných svetoch vám váš CPU a GPU umožní zvýšiť vzdialenosť kúskov. Svet: Aquatic Adventure RTX. Stiahnite si z: Minecraft Marketplace. Vyriešte hádanky a preskúmajte hlbiny mora pod nádherným palácom, žasnite nad lúčmi sledovanými božskými lúčmi, ktoré prenikajú cez vodu, a realistickými lúčmi sledovanými žieravinami na dne oceánu, ktoré vytvárajú pocit pokoja počas celého vášho pobytu v svet. Odrazy a lomy boli obzvlášť krásne a užil som si veľa zábavy pri experimentovaní s farebnými svetlami pod vodou, aby som videl svoje projekty v inom svetle. Svet: Chrámov a totemov RTX. Tvorca: Razzleberries. Dobrodružstvo čaká hlboko v džungli s lúčmi, ktorú navrhol Razzleberries a jej tím.


Preskúmajte päť tajomných elementárnych chrámov plných hádaniek, pascí a nebezpečných nových nepriateľov! Jazdite na slonoch, zažite množstvo božích lúčov a nájdite staroveké totemy každej oblasti, aby ste pomohli obnoviť mier v miestnej dedine. To, čo urobilo sledovanie lúčov tak cool, bolo bytie na stiahnutie beta verzie minecraftu správne nakonfigurovať materiály tak, aby interagovali s osvetlením realistickým spôsobom, ktorý pomáha naplniť očakávania, ako bude materiál vyzerať na stiahnutie beta verzie minecraftu pozri. Sledovanie lúčov umožní tvorcom a staviteľom máp zvýrazniť body záujmu na ich mapách pomocou svetla na kreslenie očí. Svet: Crystal Palace RTX. Tvorca: GeminiTay. Fantasy hrad je opustený – preskúmajte Krištáľový palác, aby ste objavili jeho tajomstvá, nájdite poklad a obhajujte dedinu.


Teraz máte prístup k najvýkonnejšiemu stavebnému nástroju, svetlu. Použitie tohto svetla na vytváranie zmysluplných scén a nádherných máp je také neuveriteľné. Môžete premýšľať o tieni, lúčoch, kde budú vaše okná a ako budú farby vzájomne pôsobiť. To sú veci, na ktoré sa predtým v hre ani zďaleka nemyslelo! Ray tracing posúva Minecraft o úroveň vyššie. Hra má momentálne veľmi ikonický vzhľad a bez toho, aby to narušilo, sa RTX podarilo pridať úroveň hĺbky a detailov, ktoré som si predtým ani nevedel predstaviť. To nám umožňuje inak premýšľať o spôsobe, akým tvoríme v hre. Dizajnérom máp sa to bude páčiť. Svet: Imagination Island RTX. Tvorca: Block W orks. BlockWorks bola založená pred 7 rokmi skupinou staviteľov Minecraftu, ktorí sa stretli online. Spojili sa cez ich na stiahnutie beta verzie minecraftu za navrhovanie a stavanie v Minecrafte, keď doviedli hru na jej limity, keď sa snažili stavať stále väčšie a krajšie projekty.


Teraz majú tím s členmi z celého sveta, z ktorých každý prináša svoje vlastné jedinečné skúsenosti a zázemie do svojich spoločných stavebných projektov, z ktorých najnovší je Imagination Island RTX, interaktívny zábavný park plný veľkonočných vajíčok na stiahnutie beta verzie minecraftu 4 odlišné krajiny na preskúmanie, ďalej vylepšené o vlastné PBR textúry vytvorené tímom Blockworks. Skutočne to rozšírilo kreatívne možnosti hry a zmenilo spôsob, akým uvažujeme o tom, aká je skvelá zostava z Minecraftu. Hoci je to tá istá hra s rovnakými blokmi, keď je vo vnútri na stiahnutie beta verzie minecraftu s ray tracingom je úplne iná skúsenosť. Svet: Farba, svetlo a tieň RTX.


Tvorca: PearlescentMoon. Objavenie čaká, keď zažijete sledovanie lúčov v reálnom čase v tomto podmanivom interaktívnom svete. Objavte magickú hranolovú miestnosť, v ktorej môžete v reálnom čase miešať farebné osvetlenie s lúčmi a rozpútať na stiahnutie beta verzie minecraftu so silou RTX. Experimentujte s globálnym osvetlením, teóriou farieb, odrazmi a ďalšími funkciami v tejto úžasnej vitríne, ktorá obsahuje jedinečnú miestnosť s rekurzívnymi odrazmi, ktoré vytvárajú vzhľad nekonečného zrkadla! The na stiahnutie beta verzie minecraftu a vizuálny vplyv, ktorý umožňuje sledovanie lúčov prostredníctvom vylepšených textúr a manipulácie s osvetlením, mu otvára toľko možností; ako je znázornené na mojej mape RTX Showcase, na stiahnutie beta verzie minecraftu.


Ako hráč, ktorý sa zameriava na kreatívne stavanie, mám veľký záujem o to, ako môžu malé detaily ovplyvniť stavbu takým veľkým spôsobom, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Svet: Neon District RTX. Tvorca: Elysium Fire. Populárny svet Java Edition konvertovaný na Windows 10, toto úžasné futuristické mesto je pohľad, na ktorý sa treba pozerať. Verné svojmu názvu, svetlá všetkých farieb vykazujú emisivitu na pixel, ktorú umožňuje sledovanie lúčov v reálnom čase. Elysium Fire, na stiahnutie beta verzie minecraftu, známi svojimi neuveriteľnými časozbernými videami na YouTube, vytvorili skutočne úžasný pohľad pre hráčov Minecraftu, doplnený hologramami, tmavými skrútenými chodbami a mestom odrážajúcim sa v zálive, toto je skvelá technická ukážka Minecraftu s RTX. Myslíme si, že je to dobrá vec, pretože to prinesie realizmus a nový prístup na stiahnutie beta verzie minecraftu budovanie v Minecraft, pretože sa teraz môžeme hrať so svetelnými efektmi, tieňmi a textúrami. Svet: Razzleberries RTX Texture Showcase. Stiahnite si z: Minecraft Wiki.


Pozrite si takmer každý jeden blok, entitu a bióm v Minecraftall usporiadané vo vzrušujúcich diorámach a žasnite nad tým, ako ich ovplyvňuje sledovanie lúčov. A ak si vytvoríte svoje vlastné textúry, po vykonaní krokov v našej príručke pre textúrovanie PBR sa môžete pustiť do na stiahnutie beta verzie minecraftu aby ste okamžite videli svoje textúry v akcii. Ak chcete načítať a hrať svet, extrahujte súbor. Počas hry Minecraft s RTX Beta môžete od začiatku vytvárať nové svety so sledovaním lúčov a použiť balík zdrojov PBR. Viac podrobností nižšie, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Minecraft s RTX Beta obsahuje jednu z našich najnovších technológií, NVIDIA DLSS 2.


Ide o revolučnú techniku ​​vykresľovania v reálnom čase, ktorá zrýchľuje výkon prostredníctvom super rozlíšenia založeného na AI – proces vykresľovania menšieho počtu pixelov a následného použitia AI na vytváranie ostrých obrázkov s vyšším rozlíšením, ktoré bežia pri oveľa vyšších snímkových frekvenciách, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Poháňané špeciálnymi procesormi AI s názvom Tensor Cores, ktoré sú k dispozícii výhradne na GPU GeForce RTX NVIDIA DLSS 2. Po aktivácii sa výkon okamžite zvýši až o 1. DLSS 2. Poznámka: Minecraft s RTX je v beta verzii a medzi beta a oficiálnym vydaním pravdepodobne dôjde k ďalšej optimalizácii výkonu. Výkon sa bude líšiť od sveta k svetu v závislosti od zložitosti scény. Najdôležitejšie je, že DLSS dosahuje tieto zvýšenie výkonu pri zachovaní kvality obrazu porovnateľnej s natívnym rozlíšením.


V oboch, zachytených na x, NVIDIA DLSS 2. Ak chcete vstúpiť, stiahnite si niektorý alebo všetky zo svetov beta verzie Minecraft s RTX a zdieľajte vysokokvalitné snímky obrazovky alebo videá svojich skúseností s beta verziou Minecraft s RTX s ray tracingom na Facebooku, Twitteri, Instagrame, na stiahnutie beta verzie minecraftu, YouTube alebo naše fóra GeForcena stiahnutie beta verzie minecraftu, a používať Minecraft a RTXON v kópii, názve alebo popise, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Minecraft beta na stiahnutie sa môžete zapojiť toľkokrát, koľkokrát chcete, a dokončiť niektoré alebo všetky naše výzvy, aby ste získali ďalšie šance na výhru. Úplné zmluvné podmienky nájdete tu. Napríklad bloky a textúry sa môžu vyznačovať ľubovoľným stupňom odrazivosti a budú realisticky zrkadliť alebo odrážať okolité detaily pomocou sledovania dráhy, aby boli detaily dokonalé v pixeloch, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Povrch štrku a vody pôsobí prirodzenejšie a detailnejšie.


A kedysi ploché svetelné zdroje od Glowstone teraz vyžarujú z jednotlivých žiariacich škvŕn. Minecraft s RTX Beta Creator Worlds obsahuje balíčky zdrojov PBR vytvorené tvorcami. Tieto upgradujú textúry tak, aby sledovali fyzikálne založený proces vykresľovania a sú optimalizované pre maximálny výkon a na stiahnutie beta verzie minecraftu. Okrem týchto svetov NVIDIA vydáva štyri balíčky zdrojov. Dva, HD Decorative Resource Pack a HD Foundational Resource Packare vytvorené spoločnosťou NVIDIA. Ostatné, Muddle RTX a RazzleCore RTX vytvorili Razzleberries. S týmito štyrmi baleniami, na stiahnutie beta verzie minecraftu si budete môcť vychutnať textúry s vysokým rozlíšením x aj textúry s nízkym rozlíšením 8x8 alebo 16x16 s funkciami PBR. Pozrite si to tu a pozrite si našu prezentáciu VOP, kde nájdete ešte viac informácií, na stiahnutie beta verzie minecraftu.


Hry sú tradične osvetlené vopred vypočítanými svetelnými mapami, obrazovými svetelnými sondami, sférickými harmonickými a reflexnými tieňovými mapami, plus svetlami umiestnenými umelcom, ktoré pomáhajú vynútiť osvetlenie tam, kde vyššie uvedené techniky zlyhajú. A hoci výsledky vyzerajú skvele, použité techniky majú niekoľko nedostatkov, z ktorých najväčší je ten, že dynamické osvetlenie sa neodráža alebo neosvetľuje za oblasť, na ktorú dopadá svetlo. Predstavte si napríklad tmavú miestnosť s jasným svetlom presvitajúcim cez okno, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Tradičnými technikami je osvetlené všetko, čo je priamo zasiahnuté svetlom, ale samotné osvetlené plochy neodrážajú svetlo a neosvetľujú okolité herné prvky, zatiaľ čo v skutočnosti by. Pomocou sledovania dráhy môžeme presne modelovať dynamické nepriame difúzne osvetlenie odrazené jedným alebo viacerými nepriamymi odrazmi od povrchov v scéne a nechať ho interagovať a spolupracovať s inými efektmi sledovania lúčov.


Predstavte si napríklad, že slnečné svetlo žiari do hradu cez viacfarebné vitrážové okenné bloky, láme sa, osvetľuje všetky rohy miestnosti, odráža sa od lesklej mramorovej podlahy a rozjasňuje okolité detaily, čo spôsobuje, že sa z predmetov vrhajú nové kontaktné tiene. kliknutím načítajte interaktívne porovnanie RTX ON-OFF, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Výsledky sú ohromujúce a dávajú nám a na stiahnutie beta verzie minecraftu o tom, ako budú všetky hry nakoniec vykreslené. V Minecraft s RTX, sledovanie cesty pridáva lúč na stiahnutie beta verzie minecraftu odrazy v každom svete, čo nám umožňuje odrážať každý detail, každý mob a NPC a každý iný vizuálny efekt, na stiahnutie beta verzie minecraftu, pre pixelovo dokonalé odrazy.


A pomocou textúrovacieho systému PBR môžeme meniť úroveň odrazivosti na rôznych blokoch, čo umožňuje širokú škálu vzhľadov, vďaka čomu máme dokonalé zrkadlá, hladké odrazy na vodnej báze a povrchy s drsnou a hrubou odrazivosťou. Vnútri textúry PBR jemne odrážajú svetlo od steny k stene, čím ďalej zlepšujú kvalitu obrazu a ponorným kliknutím načítajte interaktívny RTX ON-OFF na stiahnutie beta verzie minecraftu.


Čítaj viac




jednotný archív na stiahnutie


Predstavte si napríklad tmavú miestnosť s jasným svetlom presvitajúcim cez okno. Stiahnutie hry je celkom jednoduché, na stiahnutie beta verzie minecraftu. Preskúmajte päť tajomných elementárnych chrámov plných hádaniek, pascí a nebezpečných nových nepriateľov! Tento obslužný softvér dokáže vytvoriť viacero zväzkov archívov. Jednoducho postupujte podľa týchto pokynov.

No comments:

Post a Comment