Friday, March 4, 2022

Windows 10 32-bittinen lataus

Windows 10 32-bittinen lataus
Lähettäjä:Ingdz.Com
Lisäyspäivämäärä:01.05.2015
Tiedoston koko:41.39 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:30608
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Windows 10:n ilmainen lataus täysi versio 32 tai 64-bittinen ISO (opas)


29. joulukuuta  · Lataa Windows 10 Pron ydin ISO-käynnistettävä kuva-DVD 32- ja 64-bittisille yhdellä napsautuksella. Windows 10 Pro -tuotearvostelu: No, on olemassa monia muita Windows 10 -versioita, mukaan lukien Home, Mobile, 10 Enterprise ja Education, mutta Pro-maku tunnetaan maksimaalisesta vakaudestaan, sulavuudestaan ​​ja myös se sopii hyvin yritysten tarpeisiin Windows 10 November Päivitys (bitti) - päättyy 12/7/PM UTC; Windows 10:n marraskuun päivitys (bitti) - vanhenee 12.7., UTC; Jos käytät muita kieliä kuin englantia, siirry Microsoftille. Koska nämä linkit vanhenevat pian (UTC), seuraa alla olevia ohjeita ladataksesi helposti Windows 10 21H2, marraskuu Update ISO (HOME ja PRO) 17. marraskuuta  · Windows 10 Version 20H2 bit Englanti ( GiB, 33, osumia) Windows 10 Version ( Täytä muutosloki ja tarkista tästä) Lataa Windows 10 -version blogger.com (englanti) ( GiB, , osumia) Lataa Windows 10 -version blogger.fi (englanti) ( GiB, 55, osumia) Windows 10 -versio (Täydellinen muutosloki ja tarkistus




Windows 10 32 bit lataus


Valitse painos


Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseesi. Jos haluat käyttää medianluontityökalua, käy Microsoftin ohjelmiston lataussivulla Windows 10 Windows 7:stä tai Windows 8:sta. Tämän sivun avulla voit ladata levykuvan ISO-tiedoston, joka voi Windows 10 32 bit lataus käytetään Windowsin asentamiseen tai uudelleenasentamiseen. Kuvaa voidaan käyttää myös asennusmedian luomiseen USB-muistitikulla tai DVD-levyllä. Jos sinulla on Office tai vanhempi ja päätät suorittaa Windows 10:n puhtaan asennuksen, sinun on löydettävä Office-tuoteavain. Vinkkejä tuoteavaimen löytämiseen saat valitsemalla Etsi Office-tuoteavain tai Anna Office-ohjelman tuoteavain. Pyyntöäsi vahvistetaan. Tämä voi kestää useita minuutteja. Älä päivitä sivua tai valitse takaisin, sillä se peruuttaa pyynnön.


Lataa Windows 10 -levykuvan ISO-tiedosto ennen päivittämistä, Windows 10 32 bit lataus Katso tunnetut ongelmat Windowsin julkaisutietojen tilasta varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseen. Ennen kuin aloitat Varmista, että sinulla on: Internet-yhteys Internet-palveluntarjoajalta saatetaan periä maksuja. Riittävästi tallennustilaa käytettävissä Windows 10 32 bit lataus tietokone, USB tai ulkoinen asema latausta varten. Tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 5 Gt tilaa tai tyhjä DVD- ja DVD-poltin, jos haluat luoda mediaa. Suosittelemme käyttämään tyhjää USB- tai DVD-levyä, koska kaikki sillä oleva sisältö poistetaan. Kun poltat DVD-levyä ISO-tiedostosta, jos sinulle kerrotaan, että levykuvatiedosto on liian suuri, sinun on käytettävä Dual Layer DL DVD -mediaa. Tarkista nämä asiat tietokoneesta, johon haluat asentaa Windows-bitin tai -bitin prosessorin. Voit tarkistaa tämän tietokoneellasi siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Järjestelmätyyppi. Laitteistovaatimukset. Katso järjestelmävaatimukset ennen Windowsin asentamista Suosittelemme myös, että käyt tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi tietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteiston yhteensopivuudesta.


Kieli Windowsissa. Sinun on valittava sama kieli, kun asennat Windowsin. Näet tällä hetkellä käyttämäsi kielen siirtymällä kohtaan Aika ja kieli PC-asetuksissa tai Ohjauspaneelin Alue-kohtaan. Windows-versio. Sinun tulisi myös valita sama Windows-versio. Voit tarkistaa, mitä versiota käytät tällä hetkellä, siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Windows-versiota. Katso lisätietoa Volume Licensing Service Centeristä, Windows 10 32 bit lataus. Microsoft Office -tuotteet.


Jos olet juuri ostanut uuden Officen sisältävän laitteen, suosittelemme Officen asennuksen lunastamista ennen Windows-päivitystä. Jos haluat lunastaa Office-kopiosi, katso Lataa ja asenna Office Home, Personal tai University tietokoneellesi. Lisätietoja, Windows 10 32 bit lataus, tarkista Windows 10:een päivittäminen uusissa laitteissa, jotka sisältävät Office Windows 10:n marraskuun päivityksen Select edition Alla olevat Windows 10 -versiot ovat voimassa sekä Windows 10 Homelle että Windows 10 Prolle. Valitse painos avattavasta valikosta. Valitse Windows 10:n moniversion ISO-versio. Vahvista tietosuoja. Lisää latausvaihtoehtoja. Kirjaudu sisään tilaukseesi MSDN-portaalissa MSDN-latauksia varten. Vieraile Windows Insider -sivustolla ladataksesi Insider Preview -koontiversiot.


Käy Lataa Academic Products -sivulla koulutusversioiden tuoteavain vaaditaan. Lisää latausvaihtoehtoja Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot. Kirjaudu sisään tilaukseesi Visual Studio Subscriptions -portaalissa nähdäksesi saatavilla olevat lataukset. Anna palautetta Valitse vaihtoehto. ole hyvä ja valitse vaihtoehto. Kiitos arvokkaasta panoksestanne.


Lue lisää




Lataa gns3 ios -kuvat reitittimelle 7200


Etsi nyt Windows ISO -asiakirjan polku ja valitse se ja napsauta seuraavaa painiketta. Hei, voinko käyttää tätä iso-tiedostoa Windowsin lataamiseen tietokoneeseen, jossa ei tällä hetkellä ole käyttöjärjestelmiä? Voit valita minkä tahansa painoksen ja kielen. Lisää latausvaihtoehtoja Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot, Windows 10 32 bit lataus. Valitse "ISO-tiedosto" -vaihtoehto, valitse paikka, johon haluat tallentaa sen ja napsauta sitten "Tallenna" -painiketta aloittaaksesi latausprosessin.

No comments:

Post a Comment