Monday, April 25, 2022

Stiahnite si Apple App Store

Stiahnite si Apple App Store
Používateľ, ktorý odovzdal:Karlybbygurl
Dátum pridania:26.09.2017
Veľkosť súboru:39.81 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:49142
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Apple Store – bezplatné stiahnutie a recenzie softvéru – CNET Download


Prehliadajte a sťahujte aplikácie do svojho iPadu, iPhonu alebo iPodu touch z App Store. App Store má viac ako jeden milión aplikácií a hier pre vaše zariadenie iOS Apple store Android na stiahnutie a inštaláciu najnovšieho súboru APK. Vitajte v našej aplikácii Apple Store 11. decembra  · Na svojom iPhone, iPade alebo iPode touch otvorte aplikáciu App Store. Vyhľadajte alebo vyhľadajte aplikáciu, ktorú si chcete stiahnuť. Ak nájdete hru s nápisom Arcade, prihláste sa na odber Apple Arcade a zahrajte si hru. Klepnite alebo kliknite na cenu alebo tlačidlo Získať. Ak sa vám namiesto ceny alebo tlačidla Získať zobrazuje tlačidlo „Otvoriť“, znamená to, že ste si daného bloggera už kúpili alebo stiahli.čas čítania: 3 minúty




stiahnutie obchodu s aplikáciami apple


Päta jablka


Už viac ako desať rokov sa App Store ukázal ako bezpečné a dôveryhodné miesto na objavovanie a sťahovanie aplikácií. A veľká časť týchto skúseností je zaistenie toho, že aplikácie, ktoré ponúkame, budú zachované stiahnutie obchodu s aplikáciami apple najvyššie štandardy pre súkromie, bezpečnosť a obsah. Pretože ponúkame takmer dva milióny aplikácií – a chceme, aby ste sa pri používaní každej z nich cítili dobre. Príbehy a zbierky, ktoré informujú, pomáhajú, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, a inšpirovať. Denne aktualizované. Originálne príbehy našej redakcie vám prinášajú všetko od exkluzívnych svetových premiér až po rozhovory zo zákulisia. Klepnite na kartu Dnes a prečítajte si o vplyvných vývojároch a tvorcoch hier, naučte sa pár tipov a trikov alebo sa pozrite, ako aplikácie menia spôsob, akým ľudia pracujú, hrajú sa, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, a žiť.


Prejdite na kartu Dnes. Preskúmajte udalosti v aplikácii, ako sú premiéry filmov, herné súťaže a priame prenosy. Objavte udalosti na kartách Dnes, Hry a Aplikácie v App Store. Alebo ich nájdite prostredníctvom vyhľadávania a na produktových stránkach aplikácie. Objavte úžasné aplikácie s bohatým vyhľadávaním. Stránky produktov aplikácie vám poskytujú informácie, ktoré potrebujete, keď sa rozhodujete, čo si stiahnuť. Každá aplikácia musí požiadať o vaše povolenie, aby ste si mohli vybrať, ktoré údaje chcete zdieľať. Aj keď prístup udelíte raz, môžete ho neskôr odvolať. Zabezpečujeme tiež, že aplikáciám bude odmietnutý prístup k určitým stiahnutie obchodu s aplikáciami apple údaje na vašom zariadení, nie je možné upraviť vaše zariadenie alebo operačný systém, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, a je zakázané získať úplný prístup k vašim údajom.


Ochrana na úrovni systému zabraňuje aplikácii v prístupe k údajom z iných aplikácií bez vášho výslovného povolenia. Keď si stiahnete aplikáciu, mala by fungovať tak, ako bolo sľúbené. To je dôvod, prečo ľudskí recenzenti aplikácií zabezpečujú, aby aplikácie v App Store dodržiavali naše prísne štandardy kontroly aplikácií. Naše pokyny na kontrolu App Store vyžadujú, aby boli aplikácie bezpečné, poskytovali dobré používateľské prostredie, dodržiavali naše pravidlá ochrany osobných údajov, zabezpečovali zariadenia pred malvérom a hrozbami a používali schválené obchodné modely. Prečítajte si ďalšie informácie o pravidlách kontroly App Store. Nikdy by ste sa nemali obávať nevhodného obsahu. Dôrazne podporujeme zastúpenie všetkých názorov na App Store. Ale my stiahnutie obchodu s aplikáciami apple podniknite kroky na zabezpečenie toho, aby aplikácie rešpektovali používateľov s odlišnými názormi, a odmietame aplikácie s akýmkoľvek obsahom alebo správaním, o ktorom sa domnievame, že je prehnané – najmä ak ohrozuje deti. Každá aplikácia má priradené vekové hodnotenie, takže rodičia môžu určiť, čo je vhodné pre ich deti.


Aplikácie musia dodržiavať schválený obchodný model a musia vám jasne ukazovať cenu, informovať vás o tom, čo nákupom získate, a vopred vysvetľovať podmienky obnovenia predplatného. Aplikácie pomáhajú odomknúť plný potenciál vašich zariadení Apple, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple. Produkty Apple využívajú špičkovú technológiu na oživenie aplikácií – takže môžete zažiť viac úžasných vecí, ktoré vaše zariadenia dokážu, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple. Vďaka hardvéru a softvéru, ktorý je navrhnutý tak, aby spolupracovali, získate zo svojich aplikácií viac – od vecí, ktoré považujete za samozrejmosť, ako je superhladké rolovanie, až po zobrazenie toho, ako môže nová pohovka vyzerať vo vašej obývačke, skôr než si ju kúpite.


Pomáhame vývojárom aplikácií využívať naše najnovšie hardvérové ​​technológie. Ako keď aplikácia používa Face ID alebo Touch ID na zabezpečený prístup – pričom základné overovacie údaje z vašej tváre alebo odtlačku prsta sú súkromné. Alebo keď sa herný ovládač ľahko synchronizuje s novou hrou na vašom iPhone. Keď si stiahnete univerzálnu aplikáciu na jedno zariadenie, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, automaticky sa zobrazí na vašich ostatných zariadeniach. A ak inovujete na nové zariadenie, vaše aplikácie budú s vami – nemusíte ich znova sťahovať, pokiaľ budú vaše aplikácie aktuálne. Nákupy v App Store sú bezpečné a jednoduché, takže môžete začať hrať, hrať, čítať – alebo len robiť – stiahnutie obchodu s aplikáciami apple preč. A viac než aplikácie využíva pokročilé technológie Touch ID a Face ID zabudované priamo do vašich zariadení, čo vám poskytuje ďalšiu úroveň zabezpečenia.


Problém s aplikáciou? Jednoducho to nahláste z App Store. V nepravdepodobnom prípade, že by ste mali problém, ho môžete nahlásiť priamo zo stránky produktu aplikácie v App Store. Kontaktujte AppleCare online prostredníctvom stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, alebo e-mailom a jeden z viac členov tímu vám pomôže s procesom vrátenia peňazí. Pozrite si všetky články v redakcii. Obchod s aplikaciami. Miestna navigácia Otvoriť ponuku Miestna navigácia Zavrieť ponuku O App Store Vývoj pre App Store. Otvorte aplikáciu. App Store Aplikácie, ktoré máte radi. Z miesta, ktorému môžete dôverovať. Navrhnuté na objavovanie. Viac o príbehoch a zbierkach, ktoré informujú, pomáhajú a inšpirujú. Vytvorené odborníkmi. Ručne vybrané pre vás. Viac o kurátore podľa odborníkov. Ďalšie informácie o udalostiach v aplikácii Preskúmajte, ako sú premiéry filmov, herné súťaže a priame prenosy. Viac o Objavte úžasné aplikácie s bohatým vyhľadávaním, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple.


Získajte podrobnosti o každej aplikácii. Viac o Získajte podrobnosti o každej aplikácii. Súkromie a bezpečnosť. Zabudované do všetkého, čo robíme. Bezpečnosť pre každú aplikáciu. Na každej úrovni. Viac o zabezpečení pre každú aplikáciu. Vy si vyberiete, ktoré údaje chcete zdieľať. A s kým, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple. Viac o Stiahnite si Apple App Store vyberte, ktoré údaje chcete zdieľať. Venované dôvere a bezpečnosti. Aplikácie musia spĺňať naše pokyny. Ďalšie informácie o aplikáciách musia spĺňať naše pokyny. Viac o Už nikdy by ste sa nemali obávať nevhodného obsahu. Žiadne prekvapivé nákupy. Viac o Žiadne prekvapivé nákupy. Hardvér a softvér. Vytváranie úžasných zážitkov spoločne vďaka dizajnu. Ďalšie informácie o aplikáciách vám pomôžu naplno využiť potenciál vašich zariadení Apple. Viac o Pomáhame vývojárom aplikácií využívať naše najnovšie hardvérové ​​technológie. Stiahnite si s dôverou. Prispôsobte si ľubovoľnú aplikáciu. Viac o Prispôsobte si ľubovoľnú aplikáciu.


Viac o Nakupujte bezpečne a bezpečne. Viac o probléme s aplikáciou? Potrebujete vrátenie peňazí? AppleCare vám kryje chrbát. Viac informácií o Need refund? Navštívte App Store Navštívte App Store. Novinky o App Store.


Čítaj viac




microsoft word na stiahnutie zadarmo 2013


IObit Uninstaller. Vďaka hardvéru a softvéru, ktoré sú navrhnuté tak, aby spolupracovali, získate zo svojich aplikácií viac – od vecí, ktoré považujete za samozrejmosť, ako je superhladké posúvanie, stiahnutie obchodu s aplikáciami apple, aby ste videli, ako môže nová pohovka vyzerať vo vašej obývačke, kým si ju kúpite. Nové vydania. Viac o Môžete si vybrať, ktoré údaje chcete zdieľať. Zistite, ktoré príslušenstvo je kompatibilné s vašimi zariadeniami.

No comments:

Post a Comment