Tuesday, May 17, 2022

Avast safezone tarayıcı indir

Avast safezone tarayıcı indir
Yükleyici:Daveaus
Ekleme Tarihi:03.10.2015
Dosya boyutu:27.34 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:41055
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Ücretsiz avast safezone tarayıcı İndir - Windows için avast safezone tarayıcı


22 Kasım,  · Avast SafeZone Tarayıcısını Alın Buradan indirin: blogger.com avast safezone tarayıcısıdır?Avast Secure Browser a 05 Haz,  · Avast Safezone Tarayıcı Özellikleri. Dahili Video İndirici: Avast safezone tarayıcı, videoları doğrudan Bilgisayarınıza indirmenize yardımcı olan dahili Video indirici ile birlikte gelir. Adblockr: Safezone tarayıcısı, uBlock blogger tarafından desteklenen dahili reklam engelleyici ile birlikte gelir.com adblocker Web sitelerinin, üçüncü taraf filtre listelerinin beyaz listeye alınmasını ve 1 Ocak,  · Avast SafeZone Tarayıcı, sizi bilgisayar korsanlarından ve kimlik avı web sitelerinden uzak tutan güvenli bir tarayıcıdır. Çevrimiçi işlemlerinizi güvende tutar. Ne yazık ki, şirket Avast Tarayıcı indirmesini sunmayı bıraktı. Zaten bir Antivirüs kurduysanız Avast Platformu aracılığıyla. Araçlar menüsüne gidin ve SafeZone'a tıklayın




avast safezone tarayıcı indir


Avast Safezone Tarayıcı Ücretsiz İndirme Bağlantıları 2019


Bildiğimiz gibi piyasada birden fazla sayıda web tarayıcısı var, ancak bunlardan biriyle internette gezinmek kusursuz değil çünkü her zaman kötü niyetli kodlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, SafeZone tarayıcısının yerini Avast Secure Browser almıştır. Ancak, burada hem tarayıcı hakkında Avast'tan bilgi alacaksınız. Avast Secure tarayıcı, Chromium tabanlı ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Bu tarayıcı, tehditleri güvence altına alabilir ve bununla birlikte kullanıcıya gizlilik sağlar, internette büyük bir hızla gezinir, avast safezone tarayıcı indir, vb. Bu yazılımın en büyük avantajlarından biri, size tek bir uygulama olarak sunulması ve Avast güvenlik programını zorla yüklemenize gerek olmamasıdır. Avast SafeZone tarayıcı, işlevsellik ve kullanılabilirlik açısından halefine oldukça benzer, bu nedenle burada tartışılacak fazla bir şey yok.


Burada, Avast Secure Browser ile ilgili her türlü özellik hakkında bilgi alacaksınız. Bu bölümü ziyaret ettiğinizde, tüm özellikleri ve araçları görebilirsiniz, avast safezone tarayıcı indir, şimdi kullanmak için herhangi birini tıklamanız yeterli. Adblock, Avast Secure tarayıcısında, eriştiğiniz web sitelerine her türlü reklamın yüklenmesini engellemeye yardımcı olan bir özelliktir. Bu engel, web sitelerinin daha hızlı açılmasını sağlar ve bununla birlikte göz atma oturumunuzu güvenli hale getirir. Bu özellik varsayılan olarak her zaman etkin kalır. Ayrıca bu özellik internetten kötü amaçlı içerik indirmenize izin vermez, avast safezone tarayıcı indir, bilgisayarınız için potansiyel olarak tehlikeli olabilir. Password Manager, hatırlamanız için tüm parolaları tek bir güvenli kapsayıcıda veya tek bir ana parola ile bir yerde saklamanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu özellik, yeni şifreler oluşturmanıza da yardımcı olabilir. Avast SecureLine VPN özelliği internette sanal bir kanal olarak çalışır.


Bu, havalimanı dinlenme salonları, kafeler vb. gibi halka açık kablosuz ağları kullanırken verileri şifreleyen ve dış dünya ile bağlantıyı daha güvenli hale getiren bir özelliktir. HTTP veya Köprü Metni Aktarım Protokolü, sunucuyla bağlantının güvenli olmasını sağlayan şifreleme sağlar. HTTPS şifrelemesi, Avast Secure tarayıcısındaki, eriştiğiniz tüm web sitelerinin desteğin mevcut olduğu durumlarda HTTPS bağlantısını kullanmasını sağlayan özelliktir. Bu özellik de varsayılan olarak etkindir. Gizlilik Temizleyici özelliği, tarama geçmişini ve çerezler ve önbellek görüntüleri gibi web tarayıcısında depolanan tüm verileri siler.


Bu özellik, bilgisayarın disk alanını her türlü gereksiz dosyadan temizlemeye yardımcı olur. Anti-Tracking özelliği, bu kuruluşlar çevrimiçi etkinliğinizi izlediğinden, çeşitli reklam şirketlerinden, analiz web sitelerinden ve benzer ağlardan tarama gizliliğini korur, avast safezone tarayıcı indir. Ayrıca, bu özellik, erişmeye çalıştığınız sitelerden izleme komut dosyalarından kurtulabileceğiniz, web hatalarını ve diğer türdeki bilgi toplama yöntemlerini silebilecek filtrelere sahiptir. Hatta, varsayılan olarak bu özellik etkindir, avast safezone tarayıcı indir. Flash Engelleyici, avast safezone tarayıcı indir herhangi bir flash içeriğinin yüklenmesini engellemenizi önerir avast safezone tarayıcı indir. Flash içeriğinin bu şekilde engellenmesi, web sitelerinin normalde olduğundan çok daha hızlı yüklenmesine yardımcı olacaktır. Ancak bu özellik, flash tabanlı belirli bir web sitesini yüklerken izin verdiğinizde çalışır. Bu özellik ayrıca varsayılan olarak etkindir.


Uzantı Koruması, her tür güvenilmez uzantının Avast Secure tarayıcısına yüklenmesini engelleyen özelliktir. Bu özellik bile varsayılan olarak etkindir. Web Kamerası Koruması, aşağıdakileri sağlayan başka bir özelliktir: avast safezone tarayıcı indir bilgisayarın web kamerasına erişen web sitelerine kontrol. İle avast safezone tarayıcı indir, bu özellik bile aktif. Bir tarayıcının parmak izi, avast safezone tarayıcı indir cihaz ayarlarından ve ziyaret ettiğiniz web sitelerinin geçmişinden oluşan. Bu veriler bir reklam ajansı tarafından alınır ve buna göre özelleştirilmiş reklamlar sağlamak için sizi takip edebilirler. Parmak İzi Önleme özelliği, herhangi bir web sitesinin dijital parmak izini maskeleyerek sizi izlemesine izin vermez, avast safezone tarayıcı indir. Bu özellik, ziyaret edilen herhangi bir siteyi izlemeden önce sizden izin ister.


Varsayılan olarak, Parmak İzi Önleme özelliği etkin değildir. Banka Modu özelliği, gerçek işletim sistemi masaüstünün üstünde sanal bir masaüstü oluşturur. Bu sanal masaüstü, avast safezone tarayıcı indir bilgisayardan yaptığınız her işlem için güvenli ortam. Bu özellik varsayılan olarak etkin değildir, avast safezone tarayıcı indir. Hack Kontrolü, e-posta adresinizin herhangi bir veri ihlaline dahil olup olmadığını inceleme fırsatı veren bir özelliktir. Sleath Modu özelliği, gizliliğe dayalıdır avast safezone tarayıcı indir herhangi bir tarama verisini saklamanıza izin vermiyor. Bu mod ayrıca çevrimiçi etkinliklerinizi izleyebilecek her türlü web önbelleğini veya çerezi de temizler. Performans Yöneticisi, ayarlar seçeneğini içeren bir özelliktir avast safezone tarayıcı indir hem tarayıcının hem de bilgisayarın genel işleyişini artırmak için özelleştirebilir. Video İndirici, bu tür içerik sağlayan herhangi bir web sitesinden herhangi bir video ve ses indirmenize izin veren özelliktir.


Bu özellik tek başına Avast Secure Browser'ı insanlar arasında popüler bir seçim haline getirdi. Varsayılan Tarayıcı özelliği, Avast Secure tarayıcısının bir web sitesini veya sayfayı otomatik olarak başlatmasını sağlayabilir. Avast Secure tarayıcısının en büyük avantajlarından biri hızıdır. Bu tarayıcı, web sayfalarını herhangi bir normal web tarayıcısından daha hızlı yükleyebilir. Bu tarayıcı, kullanıcı verilerini korumak için birçok özellik ile birlikte Avast Antivirus programını da entegre eder. Ancak, bu tarayıcının sahip olduğu tüm potansiyeli görmek için programı indirmeniz gerekir. Bu tarayıcının kurulum işlemi Google Chrome kadar basittir.


Ancak, bu tarayıcının en büyük dezavantajı, yalnızca Windows sistemleriyle uyumlu olmasıdır. Avast SafeZone tarayıcısı, mevcut tarayıcının öncülü olduğundan,. e Avast Secure, bu nedenle performans önceki bölümde verilene oldukça benzer. Ancak, bu tarayıcının en büyük dezavantajı, Güvenli tarayıcıyı almak için Avast Antivirus'ü indirmeniz gerekmesidir. İlk başta, Güvenli tarayıcı, Avast Antivirus'ün ücretli sürümüyle mevcuttu. Ancak bu tarayıcıdan Avast Antivirus yazılımının ücretsiz sürümü ile birlikte gelir. Burada, Avast Secure Browser'ı nasıl edineceğiniz ve aynısını makinenize nasıl kuracağınızla ilgili prosedürü alacaksınız. Bu bağımsız bir yazılımdır, bu nedenle onu almak için Avast Antivirus'ü indirmenize gerek yoktur, avast safezone tarayıcı indir.


Süreci bilmek için aşağıdaki adımları izleyin. İndirmek için buradaki adımları alın ve avast safezone tarayıcı indir Avast SafeZone tarayıcısı. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin. Çok çeşitli özelliklerle, avast safezone tarayıcı indir, Avast Secure Browser, Google Chrome, Microsoft Edge ve Mozilla Firefox'tan daha piyasada bulunan en güvenli tarayıcıdır. Google Chrome'un hemen ardından üçüncü en hızlı web tarayıcısı haline gelen Microsoft Edge'in hız sayısı geldi. Avast Secure arasında son tarayıcının hızı açısından, avast safezone tarayıcı indir, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox'tur.


Avast Secure Browser ile ilgili herhangi bir sorunu çözmek için burada bilgi olacak. Avast Secure Browser normal süreçte açılmazsa aşağıdaki adımları izleyin. Güvenlik ve Gizlilik Merkezi, Avast'ta bulunan yeni bir özelliktir Avast safezone tarayıcı indir Tarayıcı. Ancak Windows işletim sistemi avast safezone tarayıcı indir güncel, avast safezone tarayıcı indir, o zaman aynı şeye erişemeyebilirsiniz. Bu nedenle, bu sorunu çözmenin en iyi yolu, Windows İşletim Sistemini en son sürümlerine güncellemektir. Uyumlu Windows sürümleri 7, 8, 8'dir. Banka Modu, Avast Antivirus yazılımıyla birlikte gelen bir özelliktir.


Banka Modunun çalışması için Antivirüs uygulamasının düzgün şekilde yüklenmesi gerekir. Şimdi, eğer bir sorunla karşılaşırsanız, nerede Avast safezone tarayıcı indir Mod düzgün çalışmıyor, ardından aşağıdaki adımları izleyin. Yazarın gönderilerine bakın. İçeriğe atla. Adblock Adblock, Avast Secure tarayıcısında, eriştiğiniz web sitelerine her türlü reklamın yüklenmesini engellemeye yardımcı olan bir özelliktir. Password Manager Password Manager, hatırlamanız için tüm parolaları tek bir güvenli kapsayıcıda veya tek bir ana parola ile bir yerde saklamanıza olanak tanıyan bir özelliktir.


Avast SecureLine VPN Avast SecureLine VPN özelliği internette sanal bir kanal olarak çalışır. HTTPS Şifreleme HTTP veya Köprü Metni Aktarım Protokolü, sunucuyla bağlantının güvenli olmasını sağlayan şifreleme sağlar. Privacy Cleaner Privacy Cleaner özelliği, tarama geçmişini ve çerezler ve önbellek görüntüleri gibi web tarayıcısında depolanan tüm verileri siler. Anti-Tracking Anti-Tracking özelliği, tarama gizliliğini çeşitli reklam şirketlerinden korur, avast safezone tarayıcı indir, analitik web siteleri ve benzer ağlar, çünkü bu kuruluşlar çevrimiçi etkinliğinizi takip eder. Flash Engelleyici Flash Engelleyici, adından da anlaşılacağı gibi, herhangi bir flash içeriğin web sitesine yüklenmesini engelleyen bir özelliktir. Uzantı Koruması Uzantı Koruması, her tür güvenilmez uzantının Avast Secure tarayıcısına yüklenmesini engelleyen özelliktir.


Webcam Guard Webcam Guard, bilgisayarın web kamerasına erişen web sitelerini kontrol etmenizi sağlayan başka bir özelliktir. Parmak İzi Önleme Bir tarayıcının parmak izi, cihaz ayarlarından ve ziyaret ettiğiniz web sitelerinin geçmişinden oluşan verilerdir. Banka Modu Banka Modu özelliği, gerçek işletim sistemi masaüstünün üstünde sanal bir masaüstü oluşturur. Hack Kontrolü Hack Kontrolü, e-posta adresinizin herhangi bir veri ihlaline dahil olup olmadığını kontrol etmenize olanak sağlayan bir özelliktir. Gizli Mod Sleath Modu özelliği, herhangi bir tarama verisini saklamanıza izin vermeyen gizliliğe dayalıdır. Performans Yöneticisi Performans Yöneticisi, hem tarayıcının hem de bilgisayarın genel işleyişini artırmak için özelleştirebileceğiniz ayarlar seçeneğini içeren bir özelliktir.


Video İndirici Video İndirici, bu tür içerik sağlayan herhangi bir web sitesinden herhangi bir video ve ses indirmenize izin veren özelliktir, avast safezone tarayıcı indir. Varsayılan Tarayıcı Varsayılan Tarayıcı özelliği, Avast Secure tarayıcısının bir web sitesini veya sayfayı otomatik olarak başlatmasını sağlayabilir. Avast Secure Browser Kullanıcı Değerlendirmesi Avast Secure tarayıcısının en büyük avantajlarından biri, avast safezone tarayıcı indir. Avast SafeZone Tarayıcısının Performans Analizi Avast SafeZone tarayıcısı mevcut tarayıcının öncülü olduğundan i. Avast Secure Browser'ı İndirme ve Yükleme İşlemi Burada, Avast Secure Browser'ı nasıl edineceğiniz ve aynısını makinenize nasıl kuracağınızla ilgili prosedürü göreceksiniz.


Tercih ettiğiniz bir web tarayıcısını açın ve ardından resmi Avast web sitesini ziyaret edin. Bu düğmeye tıkladığınız anda kurulum dosyasının indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.


Daha fazla oku




ücretsiz vpn indir


Photoshop'u Çevrimiçi İndirin. e Avast Secure, bu nedenle performans önceki bölümde verilene oldukça benzer. 16 Mayıs, Webroot SecureAnywhere'i Windows 7'den Kaldırın. Ancak bu tarayıcıdan, ücretsiz sürümüyle birlikte gelir Avast safezone tarayıcı indir Antivirüs yazılımı. Sonunda SafeZone tarayıcısına erişin ve iddia edildiği gibi çalışıp çalışmadığını görün. İlgili makaleler : Avast ve Avast çevrimdışı yükleyicide bir program nasıl beyaz listeye alınır

No comments:

Post a Comment