Monday, August 29, 2022

Stiahnite si windows 10 iso

Stiahnite si windows 10 iso
Používateľ, ktorý odovzdal:Grigorij-Bogdan
Dátum pridania:23.07.2016
Veľkosť súboru:32.11 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:25749
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Ako stiahnuť Windows 10 ISO bez nástroja na vytváranie médií


Prevzatie systému Windows 10 Disc Image (ISO File), ktorý používate, nepodporuje nástroj na vytváranie médií systému Windows 10 a chceme sa uistiť, že si môžete stiahnuť systém Windows Ak chcete použiť nástroj na vytváranie médií, navštívte stránku Microsoft Software Download Windows 10 z domovskej stránky sťahovania softvéru Windows 7; Windows. Windows 11; Windows 10; Windows ; Windows 7 Na karte Všeobecné kliknite na položku Zmeniť a vyberte Prieskumník systému Windows pre program, ktorý chcete použiť na otváranie súborov ISO, a vyberte možnosť Použiť. Kliknite pravým tlačidlom myši na súbor ISO a vyberte položku Pripojiť. Dvojitým kliknutím na súbor ISO zobrazíte súbory v ňom. Dvakrát kliknite na blogger.com a spustite inštaláciu systému Windows 10. Ďalšie možnosti sťahovania




stiahnite si windows 10 iso


Ako stiahnuť obrazový súbor Windows 10 ISO


Pred aktualizáciou si pozrite stav informácií o vydaní systému Windows, kde nájdete známe problémy, aby ste sa uistili, že vaše zariadenie nie je ovplyvnené. Ak chcete začať, musíte mať najprv licenciu na inštaláciu systému Windows. Potom si môžete stiahnuť a spustiť nástroj na vytváranie médií. Ďalšie informácie o používaní nástroja nájdete v pokynoch nižšie. Ak inštalujete Windows 10 na PC so systémom Windows XP alebo Windows Vista, alebo ak potrebujete vytvoriť inštalačné médium na inštaláciu Windowsu 10 na inom PC, stiahnite si windows 10 iso, pozrite si časť Používanie nástroja na vytvorenie inštalačného média Jednotka USB flash, DVD alebo súbor ISO na inštaláciu systému Windows 10 na inom počítači nižšie. Poznámka: Pred inštaláciou systému Windows 10 skontrolujte, či váš počítač spĺňa systémové požiadavky pre systém Windows. Odporúčame tiež navštíviť webovú lokalitu výrobcu počítača, kde nájdete ďalšie informácie o aktualizovaných ovládačoch a kompatibilite hardvéru.


Po stiahnutí a inštalácii vás nástroj prevedie postupom nastavenia systému Windows 10 na vašom počítači. Všetky vydania systému Windows 10 sú k dispozícii, keď vyberiete systém Windows 10, okrem vydania Enterprise. Ďalšie informácie o edícii Enterprise nájdete v Centre multilicenčných služieb. Pri vytváraní inštalačného média USB flash disku postupujte podľa týchto krokov stiahnite si windows 10 iso DVD, ktoré môžete použiť na inštaláciu novej kópie Windowsu 10, vykonanie čistej inštalácie alebo preinštalovanie Windowsu Ak máte Office alebo starší a rozhodnete sa vykonať čistú inštaláciu Windowsu 10, stiahnite si windows 10 iso budete musieť nájsť kód Product Key balíka Office.


Tipy na nájdenie kódu Product Key nájdete v časti Nájsť kód Product Key balíka Office alebo Zadajte kód Product Key pre váš program balíka Office. Vyberte jazyk, vydanie a bit alebo bit architektúry pre Windows Po dokončení krokov na inštaláciu systému Windows 10 skontrolujte, či máte stiahnite si windows 10 iso nainštalované potrebné ovládače zariadení. Poznámka: Ovládače pre zariadenia Surface nájdete na stránke Stiahnuť ovládače a firmvér pre Surface. Ak sa váš počítač nespustí automaticky stiahnite si windows 10 iso médiá USB alebo DVD, stiahnite si windows 10 iso, možno budete musieť otvoriť ponuku zavádzania alebo zmeniť poradie spúšťania v nastaveniach systému BIOS alebo UEFI vášho počítača.


Ak chcete otvoriť ponuku zavádzania alebo zmeniť poradie spúšťania, zvyčajne budete musieť ihneď po zapnutí počítača stlačiť kláves ako F2, F12, Delete alebo Esc. Pokyny na prístup k ponuke zavádzania alebo na zmenu poradia spúšťania pre váš počítač nájdete v dokumentácii dodanej s počítačom alebo na webovej lokalite výrobcu. Ak nevidíte mediálne zariadenie USB alebo DVD uvedené v možnostiach zavádzania, možno budete musieť osloviť Stiahnite si windows 10 iso výrobcu, kde nájdete pokyny na dočasné vypnutie funkcie Secure Boot v nastaveniach systému BIOS. Ak zmena zavádzacej ponuky alebo poradia nefunguje a váš počítač sa okamžite spustí s operačným systémom, ktorý chcete nahradiť, je možné, že počítač nebol úplne vypnutý.


Ak chcete zabezpečiť úplné vypnutie počítača, vyberte tlačidlo napájania na prihlasovacej obrazovke alebo v ponuke Štart a vyberte možnosť Vypnúť. Ak ste si stiahli súbor ISO pre Windows 10, súbor sa uloží lokálne do vybratého umiestnenia. Ak máte v počítači nainštalovaný program na napaľovanie diskov DVD od tretej strany, ktorý chcete použiť na vytvorenie inštalačného disku DVD, tento program sa môže otvoriť tak, že prejdete na miesto, kde je súbor uložený, a dvakrát kliknete na súbor ISO alebo pravým tlačidlom myši kliknite na súbor ISO, vyberte možnosť Otvoriť pomocou a vyberte preferovaný softvér na napaľovanie diskov DVD. Ak chcete použiť program Windows Disk Image Burner na vytvorenie inštalačného disku DVD, prejdite do umiestnenia, kde je uložený súbor ISO.


Kliknite pravým tlačidlom myši na súbor ISO a vyberte položku Vlastnosti. Na karte Všeobecné kliknite na položku Zmeniť a vyberte Prieskumník systému Windows pre program, ktorý chcete použiť na otváranie súborov ISO, a vyberte možnosť Použiť. Potom kliknite pravým tlačidlom myši na súbor ISO a vyberte možnosť Napáliť obraz disku. Ak chcete nainštalovať Windows 10 priamo zo súboru ISO bez použitia disku DVD alebo flash disku, môžete tak urobiť pripojením súboru ISO. Týmto sa vykoná inovácia vášho aktuálneho operačného systému na Windows Prevziať Windows 10 Pred aktualizáciou si pozrite stav informácií o vydaní systému Windows, kde nájdete známe problémy, aby ste sa uistili, že vaše zariadenie nie je ovplyvnené. Aktualizácia systému Windows 10 z novembra Asistent aktualizácie vám môže pomôcť s aktualizáciou na najnovšiu verziu systému Windows Ak chcete začať, kliknite na položku Aktualizovať teraz. Aktualizovať Ochrana osobných údajov. Vytvorenie inštalačného média Windows 10 Ak chcete začať, vy stiahnite si windows 10 iso najprv musíte mať licenciu na inštaláciu nástroja Windows Download now Privacy.


Vyberte Stiahnuť nástroj a vyberte Spustiť. Ak chcete spustiť tento nástroj, musíte byť správcom. Na stránke Licenčné podmienky, stiahnite si windows 10 iso, ak súhlasíte s licenčnými podmienkami, vyberte položku Prijať. Na stránke Čo chcete robiť? na stránke, vyberte možnosť Aktualizovať tento počítač teraz a potom vyberte položku Ďalej, stiahnite si windows 10 iso. Vaša kópia Windowsu 10 sa neskôr automaticky aktivuje pomocou vašej digitálnej licencie. Vyberte možnosť Zmeniť, čo sa má ponechať, ak chcete nastaviť, či chcete počas inovácie ponechať osobné súbory a aplikácie alebo Ponechať iba osobné súbory alebo vybrať možnosť neponechať nič. Inštalácia systému Windows 10 môže chvíľu trvať a váš počítač sa niekoľkokrát reštartuje.


Pred stiahnutím nástroja sa uistite, že máte: Poskytovateľ internetových služieb môže účtovať poplatky za internetové pripojenie. Dostatočné úložisko dát na počítači, USB alebo externom disku na stiahnutie. Prázdny USB flash disk s aspoň 8 GB miesta alebo prázdna DVD a DVD napaľovačka, ak chcete vytvoriť stiahnite si windows 10 iso. Odporúčame použiť prázdne USB alebo prázdne DVD, pretože všetok obsah na ňom bude vymazaný. Pri napaľovaní disku DVD zo súboru ISO, ak sa vám povie, že obrazový súbor disku je príliš veľký, budete musieť použiť dvojvrstvové médium DL DVD. Skontrolujte niekoľko vecí na počítači, do ktorého chcete nainštalovať bitový alebo bitový procesor systému Windows. Ak to chcete skontrolovať na svojom počítači, prejdite do časti Informácie o počítači v nastaveniach počítača alebo Systém v ovládacom paneli a vyhľadajte Typ systému. Požiadavky na systém. Uistite sa, že počítač spĺňa systémové požiadavky pre systém Windows Odporúčame tiež prejsť na webovú lokalitu výrobcu počítača, kde nájdete ďalšie informácie o aktualizovaných ovládačoch a kompatibilite hardvéru.


Jazyk v systéme Windows, stiahnite si windows 10 iso. Pri inštalácii systému Windows si budete musieť zvoliť rovnaký jazyk. Ak chcete zistiť, aký jazyk momentálne používate, prejdite do časti Čas a jazyk v nastaveniach počítača alebo Oblasť v ovládacom paneli. Vydanie systému Windows. Mali by ste tiež zvoliť rovnaké vydanie systému Windows. Ak chcete zistiť, ktoré vydanie momentálne používate, prejdite do časti Informácie o počítači v časti Nastavenia počítača alebo Systém v ovládacom paneli a vyhľadajte vydanie systému Windows. Ďalšie informácie nájdete v Centre multilicenčných služieb. produkty Microsoft Office. Ak ste si práve zakúpili nové zariadenie, ktoré obsahuje Office, odporúčame vám pred inováciou nainštalovať Office Stiahnite si windows 10 iso Ak chcete uplatniť svoju kópiu balíka Office, pozrite si tému Prevzatie a inštalácia balíka Office HomePersonal alebo University do počítača. Ďalšie informácie nájdete v časti Ako inovovať na Windows 10 na nových zariadeniach, ktoré obsahujú balík Office Používanie nástroja na vytvorenie inštalačného média: Vyberte Stiahnuť nástroj teraz a vyberte Spustiť.


Ak súhlasíte s licenčnými podmienkami, vyberte položku Prijať, stiahnite si windows 10 iso. vyberte Vytvoriť inštalačné médium pre iný počítač a potom vyberte Ďalej. Pripojte prázdny USB flash disk s aspoň 8 GB voľného miesta. Všetok obsah na jednotke Flash bude odstránený. ISO súbor. Uložte súbor ISO do počítača, ktorý môžete použiť na vytvorenie disku DVD. Po stiahnutí súboru, stiahnite si windows 10 iso môžete prejsť na miesto, kde je súbor uložený, alebo vyberte možnosť Otvoriť napaľovačku DVD a postupujte podľa pokynov na napálenie súboru na disk DVD. Ďalšie informácie o používaní súboru ISO nájdete v časti Ďalšie spôsoby použitia súboru ISO na inštaláciu systému Windows 10 nižšie. Po vytvorení inštalačného média, stiahnite si windows 10 iso, na jeho použitie postupujte podľa nižšie uvedených krokov, stiahnite si windows 10 iso. Pripojte alebo vložte USB flash disk stiahnite si windows 10 iso DVD na počítači, na ktorý chcete nainštalovať systém Windows Reštartujte počítač.


Na stránke Inštalácia systému Windows vyberte predvoľby jazyka, času a klávesnice a potom vyberte položku Ďalej. Vyberte možnosť Inštalovať systém Windows. Ak chcete pripojiť súbor ISO: Prejdite do umiestnenia, kde je súbor ISO uložený, kliknite pravým tlačidlom myši na súbor ISO a vyberte položku Vlastnosti. Na karte Všeobecné kliknite na položku Zmeniť… a vyberte možnosť Windows Stiahnite si windows 10 iso pre program, ktorý chcete použiť na otváranie súborov ISO, a vyberte možnosť Použiť. Kliknite pravým tlačidlom myši na súbor ISO a vyberte položku Pripojiť. Dvojitým kliknutím na súbor ISO zobrazíte súbory v ňom. Dvakrát kliknite na nastavenie. exe na spustenie inštalácie systému Windows 10. Prihláste sa do centra multilicenčných služieb a stiahnite si vydania Enterprise. Prihláste sa do svojho predplatného na portáli MSDN pre sťahovanie z MSDN. Navštívte stránku Windows Insider a stiahnite si zostavy Insider Preview. Navštívte stránku Download Academic Products, kde nájdete požadovaný produktový kľúč edície Education. Ďalšie možnosti sťahovania Prihláste sa do centra multilicenčných služieb a stiahnite si vydania Enterprise.


Prihláste sa do svojho predplatného na portáli Visual Studio Subscriptions a získajte dostupné sťahovanie. Poskytnite spätnú väzbu Vyberte možnosť. Vyberte možnosť. Ďakujeme za váš cenný príspevok.


Čítaj viac




ako stiahnuť minecraft mapy


Mám systém Windows iba v čínštine Môžem použiť súbor ISO na zmenu jazyka systému Windows na angličtinu? Chcete vedieť viac? Pred inštaláciou systému Windows si pozrite systémové požiadavky. Zdieľané odkazy ISO nie je možné stiahnuť kliknutím. Odporúčame tiež navštíviť webovú stránku výrobcu počítača, kde nájdete ďalšie informácie o aktualizovaných ovládačoch stiahnite si windows 10 iso hardvérová kompatibilita. táto ISO nie je pre Windows 10 PRO, je to len domáci používateľ. Najlepšie elektronické čítačky.

No comments:

Post a Comment