Tuesday, September 20, 2022

Stiahnite si aplikáciu Yahoo

Stiahnite si aplikáciu Yahoo
Používateľ, ktorý odovzdal:Gcmeg3
Dátum pridania:19.01.2021
Veľkosť súboru:54.72 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:44356
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Stiahnite si aplikáciu Yahoo Mail | Yahoo Mobile


Mar 22,  · Stiahnite si @@softwareName@@ a vychutnajte si ho na svojom iPhone, iPade a iPode touch. Služba Yahoo Search vám pomáha nájsť informácie, ktoré potrebujete, keď ste na cestách, a získať rýchle odpovede, ktoré vám pomôžu orientovať sa vo vašom živote. Odfoťte a získajte výsledky vyhľadávania rýchlo/5(K) Stiahnite si aplikácie od Yahoo vrátane Yahoo Sports: sledujte hry NFL, Yahoo: Sports, Finance, & News, Yahoo Finance a mnoho ďalších 11. decembra  · Stiahnite si aplikáciu a budete Už nikdy nebudete musieť odstraňovať spomienky, aby ste znova dostali svoju poštu. Yahoo Mail Plus. Získajte poštu bez reklám, extra organizáciu a funkcie ochrany osobných údajov a nepretržitú technickú podporu na svojich mobilných zariadeniach so systémom iOS. + K dispozícii ako nákup v aplikácii za $/mesiac účtovaný na váš účet iTunes/5(M)




stiahnutie aplikácie yahoo


iPad a iPhone


Hľadať Obrázky Mapy Prehrať YouTube Správy Gmail Disk Viac Kalendár Prekladač Mobil Knihy Nakupovanie Blogger Financie Fotografie Videá Dokumenty. Možnosti účtu Prihláste sa. Účet Spôsoby platby Moje predplatné Uplatniť Kúpiť darčekovú kartu Môj zoznam želaní Moja aktivita Play Príručka pre rodičov. Najlepšie rebríčky. Nové vydania. Yahoo Mail — Organizovaná e-mailová komunikácia Yahoo. Pridať do zoznamu želaní. Pridajte svoj účet Gmail, Outlook alebo AOL a majte všetko na jednom mieste. Vďaka vlastným nastaveniam, farbám a upozorneniam je oddeľovanie účtov hračkou, stiahnutie aplikácie yahoo. Yahoo Mail zobrazuje všetky zoznamy adresátov, na odber ktorých ste sa prihlásili, na jednej obrazovke a uľahčuje ich odhlásenie jedným klepnutím. Nájdite aktuálne informácie o počasí a novinkách priamo vo svojej e-mailovej aplikácii, stiahnutie aplikácie yahoo. Zobrazenie príloh Hľadá sa tento jeden dokument od tejto jednej osoby? Alebo fotka z neskorého obeda pred tromi nedeľami? Pozrite si všetky svoje fotografie a prílohy súborov v jednom jednoduchom zobrazení.


Prispôsobenie Vaša doručená pošta, vaša atmosféra. Prispôsobte si spodný navigačný panel priečinkami a zobrazeniami, na ktorých vám najviac záleží. Potom si vyberte vlastné zvuky, motívy, potiahnutia prstom, aby ste pridali svoju vlastnú chuť a nenudili svoju doručenú poštu. Cestovný pohľad Cestujte bez stresu. Stiahnite si aplikáciu Yahoo zobrazenie uchováva všetky informácie o lete na jednom organizovanom mieste. Inteligentné aktualizácie, od zmien brán až po meškania a zrušenia, sa okamžite objavia stiahnutie aplikácie yahoo aplikáciu, takže keď sa prihlásite, môžete sa odhlásiť waaaaaay. Zobrazenie nákupov Už žiadne vyhľadávanie v nespočetných propagačných e-mailoch, aby ste našli tieto úspory. Toto zobrazenie organizuje vašu doručenú poštu podľa vašich obľúbených obchodov a kategórií, ktoré nakupujete.


Teraz získate všetku zábavu z nakupovania – bez neporiadku, stiahnutie aplikácie yahoo. Zobrazenie Ľudia Vidia iba e-maily od vašich obľúbených ľudí. Ignorujte roboty. Dostupnosť Obsahuje témy s vysokým kontrastom, dynamickú zmenu veľkosti textu a je optimalizovaná na použitie s čítačkami obrazovky VoiceOver. Priečinky v spodnej časti priečinka Doručená pošta navyše umožňujú používateľom asistenčných technológií navigáciu s menšou námahou. Pozrite si prosím www. Môžete tiež navštíviť Nastavenia v aplikácii a odhlásiť sa z merania Nielsen. Recenzie Prečítajte si pravidlá a informácie. Vráťte sa sem každý deň, kde nájdete zábavné darčeky a prekvapenia prostredníctvom nášho adventného kalendára! Zobraziť podrobnosti. označiť ako nevhodné. Navštíviť webovú stránku. spätná väzba yahooinc. Zásady ochrany osobných údajov, stiahnutie aplikácie yahoo. Viac od Yahoo Zobraziť viac.


Yahoo Sports: sledujte hry NFL. Najnovšie titulky, miestne správy a aktualizácie počasia, to všetko na Stiahnite si aplikáciu Yahoo Spravodajská aplikácia.


Čítaj viac




na stiahnutie video konvertor


Ak inovujete na Yahoo Mail pro, odstránia sa iba reklamy sponzorov v hornej časti vašej stránky Stiahnite si aplikáciu Yahoo. Ochrana osobných údajov aplikácie. 12. október, verzia 7. Získajte najnovšiu poštu hneď, ako vám dorazí do doručenej pošty. Aplikácia je rýchla a umožňuje vám pridávať dokumenty, fotografie a videá do správ ešte pred ich odoslaním, stiahnutie aplikácie yahoo. Nasledujúce údaje môžu byť použité na vaše sledovanie v aplikáciách a na webových stránkach, ktoré vlastnia iné spoločnosti:. Zobrazenie nákupov Už žiadne vyhľadávanie v nespočetných propagačných e-mailoch, aby ste našli tieto úspory.

No comments:

Post a Comment