Monday, January 10, 2022

Miracast indir windows 10

Miracast indir windows 10
Yükleyici:Vladshhimir
Ekleme Tarihi:12.10.2019
Dosya boyutu:20.90 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:33752
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows 10 için Miracast Yazılımı Ücretsiz İndirin


30 Aralık,  · Windows 10 için Miracast ücretsiz indirme - Windows 10 için PDF Reader, Windows 10 için Facebook, Windows 10 için Bluetooth ve daha birçok program. Bir Windows 10 bilgisayarda çalışıyorsanız ve başka bir ekrandaki uygulamaların ve içeriğin bilgisayar ekranınızda görünmesini istiyorsanız, o cihazın ekranını yansıtmayı veya bilgisayarınıza yansıtmayı düşünebilirsiniz,  · Miracast for Windows sayesinde farklı cihazlar hiç bu kadar kolay olmamıştı Windows'a entegre olduğu için Miracast'ı indirmeye gerek yok Cihazın yazılımla uyumlu olup olmadığını nasıl kontrol edeceğinizi ve sürücülerini nasıl güncelleyeceğinizi öğrenin. Metod blogger'ı kullanarak Miracast ile bilgisayarınızı kablosuz olarak HDTV'ye yansıtın.coms: 4 Aralık 28,  · Windows 10 için Miracast ücretsiz indirme - Windows 10 için PDF Reader, Windows 10 için Facebook, Windows 10 için Bluetooth ve daha birçok program. Miracast'ı web sitemizden ücretsiz indirin. Ücretsiz programın asıl geliştiricisi Wi-Fi Alliance'dır. Program, Multimedya Araçları, daha doğrusu Streaming Media içinde yer alır




miracast indir windows 10


Miracast nasıl indirilir ve kurulur?


HDMI veya HDMI kablosuna bağlanmaya gerek yoktur. o miracast indir windows 10 Wi-Fi üzerinden. TV'yi akıllı telefona bağlamak için kablo gerekmez. bu çok kullanışlı miracast indir windows 10 telefon ekranınızı büyük ekran bir televizyonda paylaşmak istediğinizde. Fotoğrafları görüntülemek için Miracast'ı indirin, miracast indir windows 10, telefonunuzda bulunan videolar ve filmler, miracast indir windows 10. Miracast Windows sürümü, telefonunuzun ekranını bir bilgisayarda görüntülemek için harika bir araçtır. Tek yapmanız gereken basit bir adımı takip etmek. Ana ekranda "Ekran Çekimi" simgesini açın ve bağlanmak istediğiniz cihazı seçin. Bundan sonra, telefonunuzda bir video veya resim oynatmaya başlayın, uygulama medyayı bilgisayarınızda sunacaktır. Uygulama düzgün ve sade bir tasarıma sahiptir ve bağlanmak istediğiniz cihazı seçebilirsiniz. Buna ek olarak, çözünürlüğü ve kare hızını değiştirebilirsiniz. Miracast PC uygulaması çok hafif ve kullanıcı dostudur.


Miracast uygulamasını yükledikten sonra, Android cihazınızı TV'ye bağlayabilir, en sevdiğiniz videoların ve şarkıların keyfini büyük ekranınızda çıkarabilir ve Asphalt 8 gibi üst düzey oyunları ve diğer oyunları TV'nizde oynayabilirsiniz. Aşağıdaki cihazlar desteklenir: Apple TV, Chromecast, Popcorn Hour, WD TV Live, Roku, Kindle Fire, Nexus Player, Nvidia Shield, miracast indir windows 10, Sony Playstation. Miracast PC, cihazlar arasında kablosuz bağlantılar için açık bir standarttır. Miracast uygulaması indirme, ekran paylaşımı için çok iyi bir çözümdür. Bu uygulama ile filmlerin, videoların, fotoğrafların, şarkıların ve diğer birçok şeyin keyfini TV ekranınızda kolayca çıkarabilirsiniz. Harika Miracast uygulamasını kullanarak bir web sitesi oluşturmaya karar verdik. Bu, görüntüyü cihazınızdan TV'nize aktarmanıza izin veren bir yazılımdır. Miracast ile ilgili en son haberleri buradan izleyebilirsiniz.


Kurallarımızı ihlal eden herhangi bir kişinin bu web sitesine erişimini engelleme hakkımızı saklı tutarız. Miracast Uygulama Geliştiricisi: The Tree Team Tür: Instruments Sürüm: 2. com, bu uygulamanın, oyunun veya ürünün resmi temsilcisi veya geliştiricisi değildir. Telif hakkıyla korunan materyaller ilgili sahiplerine aittir. indir uygulaması. Yayın tarihi. Miracast Jorge Lamb Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey. Nasıl Çalışır Miracast Windows sürümü, telefonunuzun ekranını bir bilgisayarda görüntülemek için harika bir araçtır. Arayüz Uygulama düzgün ve sade bir tasarıma sahiptir ve bağlanmak istediğiniz cihazı seçebilirsiniz. Uyumluluk Miracast uygulamasını yükledikten sonra Android cihazınızı TV'ye bağlayabilirsiniz, miracast indir windows 10, en sevdiğiniz videoların ve şarkıların keyfini büyük ekranda çıkarın ve oynatın miracast indir windows 10 Asphalt 8 gibi oyunlar ve TV'nizdeki diğer oyunlar. SSS Miracast indir ücretsiz mi? Evet, tamamen ücretsizdir. Bu sayfadaki İndir düğmesine tıklayarak Miracast'ı ücretsiz olarak edinebilirsiniz.


Miracast dizüstü bilgisayar sürümü için WiFi'ye ihtiyacım var mı? Bu, WiFi üzerinden çalışan bir kablosuz protokoldür, yani evet, Wi-Fi gereklidir. Windows 10'dan TV'me nasıl yayın yaparım? Windows'ta 'Cihaza Yayınla' seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir Sonuç Miracast PC, cihazlar arasında kablosuz bağlantılar için açık bir standarttır. Miracast indir windows 10 uygulama çok hızlı ve gecikmesiz ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Artıları: Bu, İnternette ücretsiz olarak kullanılabilen açık kaynaklı bir uygulamadır; Yapılandırması ve kullanımı kolaydır; Görüntü bir video ise sıkıştırılmaz; Tam ekran modu var; iyi resim kalitesi. Eksileri: Airplay kadar akıcı değil; Bazı kullanıcılar, uygulamanın pil suyunu boşalttığını bildirdi. En İyi 3 Miracast Videosu. Miracast Connect uygulaması Windows Connect Mobile to TV'ye nasıl yüklenir - Miracast - Miracast Android - Ekran Yansıtma Uygulaması - Ekran Yansıtma Samsung.


Son sürüm. PDF'de Nihai Miracast Kılavuzu. Ana Sayfa Haberler Güncellemeler.


Daha fazla oku




mp3 dönüştürücü indirici


Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin. Windows PC için Miracast'ı İndirin Şimdi Yükleyin. Miracast 1'i indirin. Windows'a Miracast Connect uygulaması nasıl yüklenir Bildirim: bazı cihazlar ekran yayınlamayı desteklemez ve bu uygulama çalışmayabilir, uygulama yalnızca 4'ten android'i destekler. Adım adım kılavuzumuzu okuyun miracast indir windows 10 daha fazla!

No comments:

Post a Comment