Wednesday, June 8, 2022

Stiahnite si whatsapp pre pc

Stiahnite si whatsapp pre pc
Používateľ, ktorý odovzdal:Johnroberts
Dátum pridania:08.10.2020
Veľkosť súboru:3.14 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:44572
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





WhatsApp na stiahnutie pre PC Windows (7/10/11) | SoftMany


20. decembra  · WhatsApp pre PC na bitových a bitových počítačoch. Toto stiahnutie je licencované ako bezplatný softvér pre operačný systém Windows (bitový a bitový) na prenosnom alebo stolnom počítači od softvéru na odosielanie okamžitých správ bez obmedzení. WhatsApp Windows je k dispozícii všetkým používateľom softvéru ako bezplatné stiahnutie pre Windows. Súbor pod/5() 18. januára  · WhatsApp pre PC je aplikácia na odosielanie správ a četovanie ako Curse, Signal Desktop a Crisp od WhatsApp Inc.. Má jednoduché a základné používateľské rozhranie a čo je najdôležitejšie, je zadarmo na stiahnutie. WhatsApp pre PC je efektívny softvér, ktorý odporúča mnoho blogerov Windows PC.com Name: WhatsApp for PC Mar 18,  · Stiahnite si Whatsapp for Web zdarma a nechajte si všetky správy doručovať do svojho počítača. % bezplatné a bezpečné stiahnutie/10




stiahnite si whatsapp pre pc


Použite Whatsapp z pracovnej plochy


S aplikáciou WhatsApp na pracovnej ploche môžete bezproblémovo synchronizovať všetky svoje rozhovory s počítačom, aby ste mohli chatovať na akomkoľvek zariadení, ktoré vám najviac vyhovuje, stiahnite si whatsapp pre pc. Pobyt stiahnite si whatsapp pre pc o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Dostupné pre obyvateľov Spojených štátov amerických. Kliknutím na prihlásenie súhlasím, že chcem informácie, tipy, stiahnite si whatsapp pre pc, a ponuky o obchode Microsoft Store a ďalších produktoch a službách spoločnosti Microsoft. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Preskočiť na hlavný obsah. WhatsApp Desktop. KAŽDÝ Používatelia interagujú. Pozrite si systémové požiadavky, stiahnite si whatsapp pre pc. Dostupné na PC. Popis S aplikáciou WhatsApp na pracovnej ploche môžete bezproblémovo synchronizovať všetky svoje rozhovory s počítačom, aby ste mohli chatovať na akomkoľvek zariadení, ktoré vám najviac vyhovuje. Zobraziť viac. Ľuďom sa tiež páči. Nepriame zadarmo. VK Messenger zadarmo. LunaVK zadarmo. Tumblr zadarmo. Unigram - telegram pre Windows 10 zadarmo.


Okamžité sťahovanie videí zadarmo. Telegram Desktop zadarmo. iGram Desktop zadarmo zadarmo. com Zadarmo. Ďalšie informácie Vydal WhatsApp Inc. Vydal WhatsApp Inc. Približná veľkosť Vekové hodnotenie Pre všetky vekové kategórie. Kategória Sociálne siete. Táto aplikácia má prístup ku všetkým vašim súborom, periférnym zariadeniam, aplikáciám, programom a registrom spoločnosti Microsoft. Informácie o povoleniach. Inštalácia Získajte túto aplikáciu po prihlásení do svojho účtu Microsoft a nainštalujte si ju až na desať zariadení so systémom Windows 10. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené štáty americké. Ďalšie podmienky Zásady ochrany osobných údajov aplikácie WhatsApp Desktop Podmienky transakcie. Varovanie pred záchvatmi Fotosenzitívne varovanie pred záchvatmi. Nahlásiť tento produkt Nahlásiť túto aplikáciu stiahnite si whatsapp pre pc Microsoft Ďakujeme za nahlásenie vášho znepokojenia.


Náš tím to posúdi a v prípade potreby podnikne kroky. Ak chcete túto aplikáciu nahlásiť spoločnosti Microsoft, prihláste sa. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Potenciálne porušenie Urážlivý obsah Zneužívanie detí Malvér alebo vírus Obavy o ochrane osobných údajov Zavádzajúca aplikácia Slabý výkon. Ako ste zistili porušenie a ďalšie užitočné informácie. Odoslať Zrušiť. Minimálne systémové požiadavky Vaše zariadenie musí spĺňať všetky minimálne požiadavky na otvorenie tohto produktu Verzia operačného systému Windows 10 Odporúčané Vaše zariadenie by malo spĺňať stiahnite si whatsapp pre pc požiadavky na najlepší zážitok Verzia OS Windows 10 Otvoriť na novej karte.


Zaregistrujte sa Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Prihlásiť Se. Ďakujem!


Čítaj viac




stiahnuť gta 5 pre počítač so systémom windows 10


WhatsApp pre Windows zabezpečuje vaše správy alebo hovory vašim priateľom. Kategória Sociálne siete. Funguje to ako web Whatsapp. Euro Truck Simulator 2 Platený simulátor kamiónu. LunaVK zadarmo, stiahnite si whatsapp pre pc. Ďalšie podrobnosti nájdete v časti Pomocník v oblasti nastavení. Prostredníctvom WhatsApp môžete posielať správy, videá a fotografie až osobám naraz.

No comments:

Post a Comment