Wednesday, July 6, 2022

Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés

Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés
Feltöltő:Eventerbabe_2006
Dátum hozzáadva:23.03.2015
Fájl méret:39.11 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:21827
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés - blogger.com


Számítógépes biztonság alapjai, harmadik kiadás, Chuck Easttom East 96th Street, Indianapolis, Indiana, USA Az 1. fejezet bemutatja a biztonság tervezését, az alapvető építőelemeket, az információ alapjait. Biztonság, információbiztonság Tekintse meg a download-full-ga-pdf-Fundamentals Of Information Systems Security-t a MATH-tól a Jayabaya Egyetemen. E-könyvek Az információs rendszerek biztonságának alapjai Ebook Teljes PDF letöltése Alapok




Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés


David, Kim, Solomon, Michael G


Bezárás ; } } ezt. getElementById iframeId ; iframe. max tartalomDiv. scrollHeight, contentDiv. offsetHeight, contentDiv. dokumentum iframe. Az információs rendszerek biztonságának alapjai, harmadik kiadás, felülvizsgálva és frissítve a témában a legfrissebb adatokkal, átfogó áttekintést nyújt azokról az alapvető fogalmakról, amelyeket az olvasóknak ismerniük kell az információs rendszerek biztonságával kapcsolatos karrierjük során. A szöveg a digitális világra való átállással kapcsolatos új kockázatokról, fenyegetésekről és sebezhetőségekről szóló vitával kezdődik. Vásárlók akik megnézték ezt a terméket szintén megnézték ezeket.


1/1 oldal Kezdje elölről 1/1 oldal. Előző oldal. Az információbiztonság alapjai: egyértelmű bevezetés. Jason Andress. Kindle kiadás. Az információbiztonság alapelvei. Michael E. Az információs rendszerek biztonságának alapjai. David Kim. Ian Neil. MARK A RUSSO CISSP-ISSAP CEH. Elemi információbiztonság. Richard E. Következő oldal. A szerzőről David Kim a Security Evolutions, Inc. elnöke. SEI; www. Washington DC nagyvárosi területén kívül található. A SEI irányítási, kockázati és megfelelőségi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt köz- és magánszektorbeli ügyfelek számára világszerte, Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés.


Emellett az elérhető szolgáltatások közé tartozik az üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási tervek kidolgozása. Kiváló író és részmunkaidős adjunktus, aki szívesen oktat kiberbiztonságot diákoknak szerte az Egyesült Államokban. Michael G. Informatikai szakemberként és tanácsadóként azóta Dr. Solomon számos Fortune cég projektcsapatát vezetett, és több mint 25 könyvet és számos képzési kurzust írt, illetve járult hozzá. Solomon a kiberbiztonság és a blokklánc technológiával foglalkozó globális üzletág professzora a Cumberlands Egyetemen, és az Emory Egyetemen szerzett PhD fokozatot számítástechnikából és informatikából. A szerzőről Kövesse a szerzőket, hogy új kiadási frissítéseket és jobb ajánlásokat kapjon. Rövid tartalom látható, koppintson duplán a teljes tartalom elolvasásához. A teljes tartalom látható, dupla koppintással Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés rövid tartalom.


Fedezze fel a szerző további könyveit, tekintse meg a hasonló szerzőket, olvasson szerzői blogokat és még sok mást. Bővebben Olvass kevesebbet. Vásárlói vélemények. Hogyan történik az értékelések kiszámítása? Az általános csillagbesorolás és a százalékos bontás kiszámítása Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés csillag, nem használunk egyszerű átlagot. Ehelyett rendszerünk olyan dolgokat vesz figyelembe, mint például, hogy milyen friss a vélemény, és hogy az értékelő megvásárolta-e a tételt az Amazonon. Ezenkívül elemzi a felülvizsgálatokat a megbízhatóság ellenőrzése érdekében. Legnépszerűbb vélemények Legfrissebb Top vélemények. Legjobb vélemények az Egyesült Államokból. Hiba történt a vélemények szűrésekor. Kérlek, próbáld újra később.


Ellenőrzött vásárlás. Ennek a könyvnek sok része elavult, egyértelműen a korábbi kiadásokban íródott, és nem változtatták meg a jelenlegi szabványokat. Ez a könyv rosszul magyaráz minden fogalmat. Ez a könyv is rosszul van megírva, sok bekezdés pontként olvasható. Vannak buta mondatok is a könyvben, például az 1. címsor alatti oldal így kezdődik: „A biztonsági szakemberek tudnak a rosszindulatú szoftverekről. Az osztályomat FIZETNI kellett volna, hogy elvégezzem a laborokat. 28 diák közül egyikünk sem gondolta úgy, hogy a laborok jól sikerültek. Létezik egy virtuális gépben, egy másik virtuális szerveren keresztül érhető el, Windows 10-et futtat 1 GB rammal. Az utasítások gyakran nem egyértelműek, átvilágítják a miérteket, és csak nyomogatják a gombokat. Egyes laboratóriumok elvégzése 4 órát vett igénybe, kisebb hibákat elkövetett, amelyek szigorúan ismétlődő utasítások követéséből származnak. Nem hiszem, hogy az iskolám valaha is újra megvásárolná a laborokat. Ez egy csillag nélküli értékelés! Ehhez a „könyvhöz” laboratóriumi hozzáférési kód szükséges, amelyet nem mellékelünk.


Amikor megvásárolja a teljesen külön hozzáférési kódot, a digitális könyvet tartalmazza. Nincs miért megvenni ezt a terméket! Ez a könyv nagyszámú hibát tartalmaz. Kiértékeltem, hogy tankönyvként használhassam egy osztályban, ahol tanítok, és elhagytam. Nem hiszem, hogy a szerzők erősen megragadták az anyagok egy részét. Például egy, az ARP-hamisításról szóló bekezdésben, amely önmagában kissé nem volt helyénvaló, megemlítenek egy „karácsonyfa-támadást” – először is, ez nem támadás, hanem ujjlenyomat-vételi technika. Ezután a TCP-ről van szó, amely két réteggel magasabb az ARP-hez képest.


Ha még nem ismeri a hálózatépítést, ennek a példának talán nincs értelme, de elég annyit mondanunk, hogy ez senkit nem ad bizalmat az információ pontosságában. A Kindle kiadáshoz NEM tartozik laborkód. Nem utálom a könyvet, úgy tűnik, hogy jó információk vannak benne, és jól is olvasható. A laborkód nélkül számomra használhatatlan. Az Amazonon árult puhafedeles verzióban külön ki van írva, hogy nincs kód, és nem találtam információt a kindle verzióról és arról, hogy van-e kóddal vagy sem, ezért megvettem. Az Amazon visszatérítette a vásárlásomat, és ennek örülök. Remélhetőleg ez segít valakinek, aki ugyanazt keresi. A kiberbiztonság alapelveire kötelező. A betűméretek ki voltak kapcsolva, és a szöveg sem fért bele az oldalba. Megpróbáltam magam beállítani őket, de soha nem tűnt helyesnek.


Voltak más könyveim is, amelyek kinyílnak és jól néznek ki, és soha nem kellett semmit módosítanom, de valami elromlott ezzel a könyvvel. Egy személy hasznosnak találta ezt. A könyvemet úgy kaptam meg, ahogy van. Kicsit pánikba estem, mert a kartondoboz szó szerint az egyik oldalán kinyílt, de mivel duplán be van csomagolva egy másik karton és műanyag készlet, így megmaradt ennek a cikknek az újdonsága! szükséges és szükséges volt az osztályhoz. beértem az "A"-val, Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés. Az összes vélemény megtekintése. Azok az ügyfelek is, akik megvásárolták ezt a terméket Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés. Informatikai auditálás vezérlőkkel az információs eszközök védelmére, harmadik kiadás.


Chris Davis. Kali Linux Cookbook – Második kiadás: Hatékony penetrációs tesztelési megoldások. Corey P. Praktikus etikus hackelés és hálózati védelem. Michael T. Útmutató a számítógépes kriminalisztika és nyomozásokhoz. Bill Nelson. Robert Johnson, Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés. Azok a vásárlók is olvassák, akik ezt a könyvet olvassák. Arthur Conklin. Hackertechnikák, eszközök és incidenskezelés. Sean-Philip Oriyano. Kiberbiztonsági programok és irányelvek kidolgozása Pearson IT kiberbiztonsági tanterv ITCC.


Olvass tovább




Töltse le az Internet Explorer programot Windows 10-hez


Ismerj meg minket. ACX hangoskönyv-kiadás egyszerűen. Biztonsági és adatvédelmi ellenőrzések a Szövetségi Információs Rendszerekhez és. A szerző, Jason Andress megadja azokat az alapvető ismereteket, amelyek a titoktartás, integritás és elérhetőség kulcsfontosságú fogalmainak megértéséhez szükségesek, majd belemerül a gyakorlati alkalmazásokba Az információs rendszerek biztonságának alapjai 3. kiadás pdf letöltés ötletek a működési, fizikai, hálózati, alkalmazás- és operációs rendszerbiztonság területén. Az információbiztonság alapjai világos, nem technikai jellegű magyarázatokat ad az infosec működéséről, és ezeknek az alapelveknek az alkalmazásáról függetlenül attól, hogy informatikai területen dolgozik, vagy szeretné megérteni, hogy ez hogyan befolyásolja karrierjét és üzletét.

No comments:

Post a Comment