Tuesday, July 5, 2022

Youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10

Youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10
Používateľ, ktorý odovzdal:Dyudma
Dátum pridania:31.10.2016
Veľkosť súboru:59.24 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:26557
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Bezplatný YouTube Downloader pre Windows 10 – CNET Download


Zdarma na stiahnutie YouTube Downloader pre Windows 10 - HD Youtube Downloader zadarmo, Free YouTube Downloader Converter, Wondershare Free YouTube Downloader a mnoho Ako si zadarmo stiahnuť YouTube Video pre PC Windows 10 Metóda 1. Prevzatie videí YouTube do systému Windows podľa rozšírenia Prejdite do služby Blogger.com a prehrajte si svoje obľúbené videá, vedľa okna videa sa zobrazí tlačidlo Stiahnuť. Kliknite na tlačidlo Prevziať a vyberte požadované rozlíšenie, video sa okamžite pridá do poradia na sťahovanie 4. januára  · Najprv si stiahnite bezplatný sťahovanie YouTube pre systém Windows Krok 1. Otvorte nové okno sťahovania. Otvorte YouTube Downloader pre Windows 10, zadajte Downloader a kliknite na tlačidlo + New Download. Zobrazí sa okno Nové sťahovanie. Krok 2. Skopírujte a prilepte adresu URL videa a analyzujte ju




youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10


2. YTD YouTube Video Downloader pre Windows 10:


Stačí si vybrať preferovaný formát a kvalitu a sťahovať mediálne súbory do počítača v dávkach, aby ste si ich mohli vychutnať offline kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Môžete si tak jednoducho stiahnuť akékoľvek filmy, youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10, Televízne programy, zaujímavé videoklipy alebo hudba, ktorú chcete. Podpora akéhokoľvek formátu a kvality Bez ohľadu na to, či je mediálny súbor MP4, MKV, AVI, youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10, MP3, M4A, WebM alebo akýkoľvek formát, vždy si ho môžete bez problémov stiahnuť. AnyGet zobrazí všetky dostupné formáty a veľkosti a umožní vám vybrať si tie, ktoré uprednostňujete na stiahnutie. Tieto dva formáty sú široko kompatibilné so všetkými počítačmi a mobilnými zariadeniami. Vďaka tomu si ich potom môžete bez problémov vychutnať na akomkoľvek zariadení, ktoré sa vám páči. Hľadajte, čo chcete podľa adresy URL alebo kľúčových slov AnyGet vám umožňuje stiahnuť požadovaný mediálny súbor vložením adresy URL alebo dokonca priamo vyhľadávať videá alebo zvuk YouTube pomocou kľúčových slov, ako je názov, autor, umelci a ďalšie súvisiace informácie.


Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Dostupné pre obyvateľov Spojených štátov amerických. Kliknutím na tlačidlo prihlásiť súhlasím s tým, že chcem získať informácie, tipy a ponuky o obchode Microsoft Store a ďalších produktoch a službách spoločnosti Microsoft. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Preskočiť na hlavný obsah. AnyGet: YouTube Video Downloader. Pozrite si systémové požiadavky. Dostupné na HoloLens. Zobraziť viac. Ľuďom sa tiež páči. Downloader pre YouTube zadarmo. Tuber - Video Downloader pre YouTube 4K. GoTube - Video Youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10 pre YouTube 4K. TubeMate VidMat Downloader zadarmo. Smart UTube zadarmo. Ďalšie informácie Publikované spoločnosťou iMobie Inc. Vydal iMobie Inc. Autorské práva Autorské práva © iMobie Inc. Všetky práva vyhradené. Vyvinutý spoločnosťou iMobie Inc. Približná veľkosť Vekové hodnotenie Pre všetky vekové kategórie. Kategória Produktivita.


Táto aplikácia má prístup ku všetkým vašim súborom, periférnym zariadeniam, aplikáciám, programom a registrom Prístup k vášmu internetovému pripojeniu Použite svoju videoknižnicu Microsoft. Informácie o povoleniach. Inštalácia Získajte túto aplikáciu po prihlásení do svojho účtu Microsoft a nainštalujte si ju až na desať zariadení so systémom Windows 10. Prístupnosť Vývojár produktu verí, že tento produkt spĺňa požiadavky na prístupnosť, vďaka čomu je jeho používanie pre každého jednoduchšie. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené štáty americké. Informácie o vydavateľovi AnyGet : Webová stránka Youtube Video Downloader AnyGet : Podpora Youtube Video Downloader. Ďalšie podmienky AnyGet : Youtube Video Downloader youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10 politika Podmienky transakcie. Varovanie pred záchvatmi Fotosenzitívne varovanie pred záchvatmi.


Nahlásiť tento produkt Nahlásiť túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Ďakujeme za nahlásenie vášho znepokojenia. Náš tím to posúdi a v prípade potreby podnikne kroky. Ak chcete túto aplikáciu nahlásiť spoločnosti Microsoft, prihláste sa. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft. Nahláste túto aplikáciu spoločnosti Microsoft Potenciálne porušenie Urážlivý obsah Zneužívanie detí Malvér alebo vírus Obavy o ochrane osobných údajov Zavádzajúca aplikácia Slabý výkon. Ako ste zistili porušenie a ďalšie užitočné informácie. Odoslať Zrušiť. Minimálne systémové požiadavky Vaše zariadenie musí spĺňať všetky minimálne požiadavky na otvorenie tohto produktu OS Xbox, Windows 10 verzia Odporúčané Vaše zariadenie by malo spĺňať tieto požiadavky pre najlepší zážitok OS Xbox, Windows 10 verzia Otvoriť na novej karte.


Zaregistrujte sa Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Prihlásiť Se. Ďakujem!


Čítaj viac




stiahnuť nové filmy zadarmo


Najprv si stiahnite bezplatný sťahovanie YouTube pre Windows GoTube – Video Downloader pre YouTube 4K. Po dokončení procesu analýzy, youtube downloader na stiahnutie zadarmo pre windows 10, zobrazí všetky rozlíšenia a formáty, ktoré si môžete stiahnuť. Vysvetľuje proces sťahovania a umožňuje vám konvertovať videá do rôznych formátov. Prehrávajte stiahnuté videá YouTube pomocou vstavaného prehrávača médií bez ohľadu na limity operačného systému. Do prázdneho miesta na sťahovanie môžete vložiť toľko odkazov URL, o zvyšok sa postará tento nástroj na sťahovanie YouTube pre Windows. Grafické používateľské rozhranie Chris PC VideoTube Downloader je tiež na priemernej úrovni, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre používateľov.

No comments:

Post a Comment