Monday, May 2, 2022

Ladda ner Windows 10 uppdatering 1903

Ladda ner Windows 10 uppdatering 1903
Uppladdare:Aofforum
Datum tillagt:08.09.2015
Filstorlek:40.45 Mb
Operativsystem:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedladdningar:49212
Pris:Gratis* [*Gratis registrering krävs]





Windows 10-uppdatering från till - Microsoft Community


Jan 30,  · Om automatisk uppdatering visar meddelandet nedan måste du installera uppdateringen av Windows 10 manuellt. Öppna sidan Windows 10 Update Assistant (öppnas i en ny webbläsarflik). Så här ser länken ut (som i skrivande stund) Klicka sedan på Uppdatera nu (markerad i föregående bild) Windows 10 Update Assistant laddar ner och installerar funktionsuppdateringar på din enhet. Funktionsuppdateringar som Windows 10, version (a.k.a. Windows 10 November Update) erbjuder ny funktionalitet och hjälper till att hålla dina system säkra Ladda ner Windows 10 ISO-fil från Volymlicensservicecenter eller härifrån. Navigera till patchbutikens plats: För att hitta patchbutikens plats, navigera till Admin-> Patchinställningar -> Rengöringsinställningar -> Patchlagerplats




Ladda ner windows 10 update 1903


Skapa installationsmedia för Windows 10


Innan du uppdaterar, läs statusen för Windows releaseinformation för kända problem för att bekräfta att din enhet inte påverkas. Uppdateringsassistenten kan hjälpa dig att uppdatera till den senaste versionen av Windows För att komma igång klickar du på Uppdatera nu. För att komma igång måste du först ha en licens för att installera Windows. Du kan sedan ladda ner och köra verktyget för att skapa media. För mer information om hur du använder verktyget, se instruktionerna nedan, Ladda ner windows 10 update 1903. Om du installerar Windows 10 på en dator som kör Windows XP eller Windows Vista, eller om du behöver skapa installationsmedia för att installera Windows 10 på en annan dator, se Använda verktyget för att skapa installationsmedia USB-flashenhet, DVD eller ISO-fil för att installera Windows 10 på en annan PC avsnitt nedan.


Obs: Innan du installerar Windows 10, kontrollera att din dator uppfyller systemet Ladda ner windows 10 update 1903 för Windows Vi rekommenderar också att du går till PC-tillverkarens webbplats för ytterligare information om uppdaterade drivrutiner och hårdvarukompatibilitet. Följ dessa steg för att skapa installationsmedia USB-flashenhet eller DVD som du kan använda Ladda ner windows 10 update 1903 installera en ny kopia av Windows 10, utför en ren installation eller installera om Windows Om du har Office eller tidigare och väljer att utföra en ren installation av Windows 10, måste du hitta din Office-produktnyckel. För tips om hur du hittar din produktnyckel, kolla Hitta din Office-produktnyckel eller Ange produktnyckeln för Ladda ner windows 10 update 1903 Office-program.


Välj språk, utgåva och arkitektur bit eller bit för Windows När du har slutfört stegen för att installera Windows 10, kontrollera att du har alla nödvändiga drivrutiner installerade. Obs: Drivrutiner för Surface-enheter kan hittas på sidan Ladda ner drivrutiner och firmware för Surface. Om din dator inte automatiskt startar till USB- eller DVD-mediet kan du behöva öppna en startmeny eller ändra startordningen i din PC:s BIOS eller UEFI-inställningar. För att öppna en startmeny eller ändra startordningen, måste du vanligtvis trycka på en tangent som F2, F12, Delete eller Esc direkt efter att du har slagit på din PC. För instruktioner om hur du kommer åt startmenyn eller ändrar startordningen för din PC, kontrollera dokumentationen som följde med din PC eller gå till tillverkarens webbplats. Om du inte ser USB- eller DVD-medieenheten listad i startalternativen kan du behöva kontakta PC-tillverkaren för instruktioner om hur du tillfälligt inaktiverar Secure Boot i dina BIOS-inställningar.


Om det inte fungerar att ändra startmenyn eller beställningen och din dator omedelbart startar upp i det operativsystem du vill byta ut, är det möjligt att datorn inte stängdes av helt. För att säkerställa att datorn stängs av helt, välj strömknappen på inloggningsskärmen eller på Start-menyn och välj Stäng av. Om du laddade ner en ISO-fil för Windows 10, sparas filen lokalt på den plats du valt. Om du har ett DVD-bränningsprogram från tredje part installerat på din dator som du föredrar att använda för att skapa installations-DVD:n, kan det programmet öppnas genom att gå till platsen där filen sparas och dubbelklicka på ISO-filen, eller höger- klicka på ISO-filen, välj Öppna med och välj önskad programvara för DVD-bränning.


Om du vill använda Windows Disk Image Burner för att skapa en installations-DVD, gå till platsen där ISO-filen sparas. Högerklicka på ISO-filen och välj Egenskaper. På fliken Allmänt klickar du på Ändra och väljer Windows Explorer för programmet du vill använda för att öppna ISO-filer och väljer Använd. Högerklicka sedan på ISO-filen och välj Bränn skivavbild. Om du vill installera Windows 10 direkt från ISO-filen utan att använda en DVD eller flash-enhet kan du göra det genom att montera ISO-filen. Ladda ner Windows 10 uppdatering 1903 kommer att utföra en uppgradering av ditt nuvarande operativsystem till Windows Ladda ner Windows 10 Innan du uppdaterar, Ladda ner windows 10 update 1903, vänligen se status för Windows releaseinformation för kända problem för att bekräfta att din enhet inte påverkas.


Windows 10 November Update Update Assistant kan hjälpa dig att uppdatera till den senaste versionen av Windows Update now Privacy. Skapa installationsmedia för Windows 10 För att komma igång måste du först ha en licens för att installera Windows Download-verktyget nu Sekretess. Välj Ladda ned verktyg och välj Kör, Ladda ner windows 10 update 1903. Du måste vara administratör för att köra det här verktyget. På sidan Licensvillkor, om du accepterar licensvillkoren, välj Acceptera. På rutan Vad vill du göra? sida, välj Uppgradera den här datorn nu och välj sedan Nästa. Efter nedladdning och installation kommer verktyget att gå igenom hur du ställer in Windows 10 på din PC. Alla Windows 10-utgåvor är tillgängliga när du väljer Windows 10, förutom Enterprise-utgåvan. För mer information om Enterprise Edition, gå till Volymlicensservicecenter. Ditt exemplar av Windows 10 aktiveras automatiskt senare med din digitala licens.


Välj Ändra vad som ska behållas för att ställa in om du vill behålla personliga filer och appar eller spara endast personliga filer eller välja att behålla ingenting under uppgraderingen. Det kan ta lite tid att Ladda ner windows 10 update 1903 Windows 10, och din dator kommer att starta om några gånger. Innan du laddar ner verktyget, se till att du har: Ladda ner Windows 10 uppdatering 1903 internetanslutning internettjänstleverantörsavgifter kan tillkomma. Tillräckligt med datalagring tillgängligt på en dator, USB eller extern enhet för nedladdning, Ladda ner windows 10 update 1903. Ett tomt USB-minne med minst 8 GB utrymme eller tom DVD och DVD Ladda ner windows 10 update 1903 om du vill skapa media, Ladda ner windows 10 update 1903. Vi rekommenderar att du använder en tom USB eller tom DVD, eftersom allt innehåll på den kommer att raderas. När du bränner en DVD från en ISO-fil, om du får höra att skivbildsfilen är för stor måste du använda Dual Layer DL DVD Media.


Kontrollera några saker på datorn där du vill installera Windows bit- eller bitprocessor-processor. För att kontrollera detta på din PC, gå till PC-info i PC-inställningar eller System i Kontrollpanelen och leta efter Systemtyp. Systemkrav. Se till att datorn uppfyller systemkraven för Windows Vi rekommenderar även att du går till PC-tillverkarens webbplats för ytterligare information om uppdaterade drivrutiner och hårdvarukompatibilitet. Språk i Windows. Du måste välja samma språk när du installerar Windows För att se vilket språk du använder för närvarande, gå till Tid och språk i PC-inställningar eller Region i Kontrollpanelen. Utgåva av Windows. Du bör också välja samma version av Windows. För att kontrollera vilken utgåva du kör för närvarande, gå till PC-info i PC-inställningar eller System i Kontrollpanelen och leta efter Windows-utgåvan. För mer information, gå till Volymlicensservicecenter, Ladda ner windows 10 update 1903.


Microsoft Office-produkter. Om du precis har köpt en ny enhet som innehåller Office rekommenderar vi att du löser in att installera Office innan du uppgraderar till Windows För att lösa in ditt exemplar av Office, se Ladda ner och installera Office HomePersonal, Ladda ner windows 10 update 1903, eller universitet på din dator. För mer information, Ladda ner windows 10 update 1903, kontrollera Hur man uppgraderar till Windows 10 på nya enheter som inkluderar Office Använda verktyget för att skapa installationsmedia: Välj Ladda ner verktyg nu och välj Kör. Om du godkänner licensvillkoren väljer du Acceptera. sida, välj Skapa installationsmedia för en annan PC och välj sedan Nästa. Anslut ett tomt USB-minne med minst 8 GB utrymme. Allt innehåll på flashenheten kommer att raderas. ISO-fil. Spara en ISO-fil på din PC, som du kan använda för att skapa en DVD, Ladda ner windows 10 update 1903. När filen har laddats ner kan du gå till platsen där filen är sparad eller välja Öppna DVD-brännareLadda ner windows 10 update 1903, och följ instruktionerna för att bränna filen till en DVD.


För mer information om hur du använder en ISO-fil, se avsnittet Ytterligare metoder för att använda ISO-filen för att installera Windows 10 nedan. När installationsmediet har skapats följer du stegen nedan för att använda det. Anslut USB-minnet eller sätt i DVD:n på datorn där du vill installera Windows Starta om din PC. På sidan Installera Windows väljer du språk, tid och tangentbordsinställningar och väljer sedan Nästa. Välj Installera Windows. För att montera ISO-filen: Gå till platsen där ISO-filen är sparad, högerklicka på ISO-filen och välj Egenskaper. På fliken Allmänt klickar du på Ändra... och väljer Windows Explorer för programmet du vill använda till Ladda ner windows 10 update 1903 ISO-filer och välj Använd.


Högerklicka på ISO-filen och välj Montera. Dubbelklicka på ISO-filen för att se filerna i. Dubbelklicka på setup. exe för att starta installationen av Windows 10. Logga in på Volume Licensing Service Center för att ladda ner Enterprise-utgåvor. Logga in på ditt abonnemang på MSDN-portalen för MSDN-nedladdningar. Besök webbplatsen Windows Insider för att ladda ner Insider Preview-versioner, Ladda ner windows 10 update 1903. Besök sidan Ladda ned akademiska produkter för produktnyckel för utbildningsutgåvor som krävs. Fler nedladdningsalternativ Logga in på Volume Licensing Service Center för att ladda ner Enterprise-utgåvor. Logga in på din prenumeration på Visual Studio Subscriptions-portalen för tillgängliga nedladdningar.


Ge feedback Välj ett alternativ. Var god välj ett alternativ. Berätta för oss vad vi kan göra för att förbättra den här webbplatsen. Tack för din värdefulla input.


Läs mer




Adobe premiere pro gratis nedladdning


Alla bilder, länkar eller diskussioner om nakenhet. Patch Manager Plus stöder distribution av funktionspaket för flera språk. Välj Installera Windows. ISO-fil. Detaljer som krävs:. Du kan följa frågan eller rösta som hjälpsam, men du kan inte svara på den här tråden. Alla Windows 10-utgåvor Ladda ner windows 10 update 1903 tillgängligt när du väljer Windows 10, förutom Enterprise-utgåvan.

No comments:

Post a Comment