Tuesday, May 3, 2022

Nba 2k18 pc letöltés

Nba 2k18 pc letöltés
Feltöltő:Alex boldogtalan
Dátum hozzáadva:11.05.2018
Fájl méret:48.82 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:32703
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





NBA 2k18 PC letöltés ingyenes () Frissítve – Élvezze a fordulót


Újracsomagolás: CODEXGame Méret: GB Játék: V ELŐTELEPÍTETT JÁTÉK Nba 2k18 Ingyenesen letölthető PC-játék egy előre telepített bloggerben.com NBA 2K18 letöltése PC-játékhoz NBA 2K18 legújabb verzió letöltése PC NBA 2K18 ingyenes letöltés Frissített PC-játék újracsomagolás-játék NBA 2K18 ingyenes letöltés.com NBA 2K18 letöltése PC-játékhoz NBA 2K18 legújabb verzió letöltése PC NBA 2K18 Frissített PC-játék újracsomagolása-játékok. Elérkezett a sportkarrier módok jövője, amely lehetővé teszi, hogy úgy játsszon a játékkal, ahogy tetszik. Építsd fel karriered az NBA-játékokban, lépj pályára a The Playground Parkban, csatlakozz a Pro-Am-hez, hogyan töltsd le az NBA 2k18-at? Kattintson a „Letöltés indítása” gombra. A biztonságos letöltéshez válasszon 1-ből 4 lehetőséget; Ezután megnyílik a következő oldal, és ki kell választania az „NBA 2k18” letöltése telepítőt (Támogatja a folytatható letöltéseket). Nyissa meg a Telepítőt, kattintson a Tovább gombra, és válassza ki a blogger könyvtárát.Olvasási idő: 4 perc




nba 2k18 pc letöltés


Nba2k18 ingyenes letöltés PC-re


Belépés. Bejelentkezés az oldalra Ne emlékezz rám. Elfelejtette a jelszavát? TOP Menő játékok Várható nba 2k18 pc letöltés Játékok Játékok Játékok Játékok Progamesland » Sport » NBA 2K18 Ingyenes teljes verzió. NBA 2K18 Torrent letöltése a könyvjelzőkhöz. Játékáttekintés Töltse le most Letöltés Beállítás Az NBA 2K18 egy kosárlabda szimulációs videojáték, amelyet a Visual Concepts fejlesztett ki és a 2K Sports adott ki. Ez az NBA 2K franchise 19. része, az NBA 2K17 utódja és az NBA 2K elődje Szeptember 19-én jelent meg Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, XboxiOS, Android, PlayStation 3 és Nintendo Switch számára.


Előrendelés esetén szeptember 15-én adják ki, Kyrie Irving (Boston Celtics) a játék szokásos kiadásának címlapsportolója, Shaquille O'Neal a különleges kiadások borítója, DeMar DeRozan (Toronto Raptors) pedig a borító. sportoló a kanadai játékra. Miközben tagja a Nba 2k18 pc letöltés Amikor a Cavaliers borítójára választották, Irvinget a játék megjelenése előtt elcserélték a Boston Celticshez. Ennek eredményeként az eredeti borító mellett megjelent egy új borító is, amely Irvinget Celtics egyenruhában ábrázolja, nba 2k18 pc letöltés. Ez volt a sorozat utolsó része, amelyet Xbox-ra és PlayStation 3-ra adtak ki.


Az NBA 2K18 a sorozat korábbi játékaihoz hasonlóan a kosárlabda sportra épül; pontosabban a National Basketball Association NBA tapasztalatait szimulálja. Több játékmód is jelen van, köztük a csapatmenedzser MyGM és MyLeague módok, amelyek a fejlesztés során nagy hangsúlyt kaptak, valamint a MyCareer, amelyben a játékos saját játékosa karrierjét alkotja és végigjátssza. A játék 49 dalból álló, licencelt filmzenét tartalmaz. Az NBA 2K18 egy kosárlabda-szimulációs játék, amely a sorozat korábbi játékaihoz hasonlóan arra törekszik, hogy valósághűen ábrázolja a National Basketball Association NBA-t, és tökéletesítéseket mutasson be az előző részekhez képest.


A játékos főleg valós vagy testreszabott játékosokkal és csapatokkal játszik NBA-játékokat; A játékok az NBA-játékok szabályait és céljait követik. Számos nba 2k18 pc letöltés módok vannak, és sok beállítás testreszabható. A kommentár tekintetében Kobe Bryant és Kevin Garnett vendégkommentátorként szerepel. Az aktuális szezon csapatai és játékosai mellett a sorozat korábbi meccsein az elmúlt időszakok NBA-csapatai is szerepeltek, nba 2k18 pc letöltés, mint például a —96 Chicago Bulls és a —86 Boston Celtics. Az NBA 2K18 további tizenhét ilyen csapattal bővül, köztük a —08 Denver Nuggets és a —99 New York Knicks, valamint az „All-Time Teams” csapatok minden franchise-hoz, amelyek az adott franchise történetének legjobb játékosaiból állnak.


Egy alapdarab nba 2k18 pc letöltés a MyCareer sorozat az elérhető játékmódok egyikeként tér vissza. A MyCareer egy karrier mód, amelyben a játékos létrehozza saját testreszabható kosárlabdázóját, és végigjátssza kosárlabda karrierjét. A mód egy történetszálat tartalmaz, amely úgy játszódik le, ahogy a játékos versenyez a játékokban és a pályán kívüli tevékenységekben. Az alkotási eszközöket átdolgozták – új frizurák és testarchetípusok állnak a játékos rendelkezésére, többek között. A fejlesztés során hangsúlyt kapott a játék visszatérő MyGM és MyLeague játékmódja, amelyek egy adott csapat összes kosárlabda-műveletét a játékosra bízzák.


A MyGM inkább a realizmusra összpontosít, míg a MyLeague több testreszabási lehetőséget kínál. A MyGM mód több jelenet-stílusú interakciót próbál bevezetni, mint a korábbi játékok, hogy a módnak történetet adjon, amely a sorozat MyCareer módjához hasonlóan „The Next Chapter”-nek hívják. Ezenkívül számos kiegészítést tettek az NBA legújabb kollektív szerződésének megfelelő módban, és jelen van az NBA G League, az NBA hivatalos kisligás kosárlabda szervezete. Az NBA 2K18 a sorozatban hatodik alkalommal tartalmazza a MyTeam módot, egy olyan módot, amely a tökéletes kosárlabdacsapat felépítésére épül, nba 2k18 pc letöltés virtuális kereskedési kártya gyűjtemény fenntartása.


A játékosok összeállnak és csapatukkal együtt játszanak kosárlabda torna stílusú versenyeken más játékosok csapatai ellen, többféle formátumban. A csapatok eszközeit különféle módon szerzik meg, beleértve a véletlenszerű kártyacsomagokat és az aukciós házat. A Virtual Currency VC széles körben használatos ebben a módban. A játék egy új funkciót vezet be a sorozatba, a Neighborhoods-t, amely a játék MyCareer-jéhez kapcsolódik, a MyPark-hoz, nba 2k18 pc letöltés, és ProAm játékmódok. Amellett, hogy lehetővé teszi a hozzáférést a fent említett módokhoz, nba 2k18 pc letöltés, A környék jellemző nba 2k18 pc letöltés nyitott világ kialakítása, amelyet a játékosok felfedezhetnek, miközben interakcióba lépnek más játékosokkal. Számos tevékenység végezhető el attribútumok emelésére, és a játékos vásárolhat tárgyakat.


A 2K Sports játék előtti show visszatért Ernie Johnson, Shaquille O'Neal és Kenny "The Jet" Smith műsorvezetőivel. Míg a játékban a fő kommentátorok Kevin Harlan és Greg Anthony, Doris Burke, Clark Kellogg, Steve Smith, Chris Webber és Brent Barry további hangjaival. A mellékriporter David Aldridge. Az NBA 2K18 fogadása „általában kedvező” értékeléseket kapott Xbox One-ról és PlayStationről nba 2k18 pc letöltés A Metacritic véleménygyűjtő szerint a Nintendo Switch verziója "vegyes vagy átlagos" értékeléseket kapott a kritikusoktól.


Az ő 8-ban. Mindazonáltal forgasd le a játékot a lényegre, és egy sziklaszilárd, kiegyensúlyozott sport simd van, amely rendkívül szórakoztató, váll-váll melletti, ugyanazon heverő többjátékos élményt nyújt. Az NBA 2K18 folytatja a trendet, és megragadja a kosárlabda városi központjainak hangulatát a környéken. Kár, hogy a Neighborhoodot reklámok és állandó mikrotranzakciós könyörgés borítja. Az egyre növekvő nyomás, hogy valódi dollárt költsenek a VC-re, hatással van azokra is, akik a legalapvetőbb játékos avatarokat is meg akarják építeni. A játékmenet javítása helyett több módot talál ki arra, hogy pénzt keressen a MyCareer és a MyTeam segítségével.


Az új Neighborhood az egész játék metaforájaként funkcionál, mivel nagy kiegészítésnek tűnik nba 2k18 pc letöltés de hamar rájössz, hogy ez nagyjából csak egy üres bevásárlóközpont, és elvonja a figyelmet a tényleges játékról. A régebbi játékokban a MyCareer a lakásodban telt, lövöldözve és cipőt vásárolva kényelmesen az ágyadból. De az NBA 2K18-ban egy olyan egyszerű művelet elvégzéséhez, mint például a hajvágás vagy az ingváltás, nagy távolságot kell gyalogolni az utcán. Egy olyan csomópontban, ahol találkozhatsz más játékosokkal, de nem léphetsz kapcsolatba velük, az NBA 2K18 MyCareer módja a korábbi évekhez képest tönkremegy, nba 2k18 pc letöltés. Ahelyett, hogy egyetemi pályafutással szereznéd meg a helyed az NBA-ben, azt mondják neked, hogy úgy játszol, mint aki abbahagyta a kosárlabdát, hogy DJ karriert folytasson, és aki képes visszatérni a játékba – és az NBA-be. magát – néhány utcai játékkal egy amatőr tornán.


A játék nyilvános fogadtatása sokkal gyengébb volt. Megjelenése óta túlnyomóan negatív kritikákat kapott a Steamen, és sok panasz érkezett a valódi pénzért vásárolt nagy mennyiségű játékon belüli valuta miatt, amely ahhoz szükséges, hogy a játék élvezetes szintre jusson. NBA 2K18 ingyenesen letölthető játék értékelése: 1 2 3 4 5. Megjegyzések 0. Hozzászólni. Kapcsolatok © Copyright ©


Olvass tovább




ingyenes betűtípus letöltések


Nem lehet egyszerűen a karikához vezetni, és arra számítani, hogy könnyű fektetést vagy dunk-ot kap. NBA 2K18 Torrent letöltése a könyvjelzőkhöz. A játék egy új funkciót vezet be a sorozatba, a Neighborhoods-t, amely a játék MyCareer-jéhez kapcsolódik, nba 2k18 pc letöltés, MyPark és ProAm játékmódok. Az Nba 2k18 szeptember 15-én, a Shipwreck Escape-én jelent meg. Hozzáadás a gyűjteményhez Új hozzáadása vagy keresés Nba 2k18 pc letöltés gyűjtemény címe. Ez az első alkalom, hogy ezt megtették, így remélem, ez marad GM módban, és amit a 2K emberei kiterjesztenek.

No comments:

Post a Comment